EUR: 363,54 Ft
CHF: 343,94 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Belföld

Volner: Ne hajtsd a hülyeségrollert, Sneider!

Tovább ütik egymást a Jobbik vezetői: Sneider Tamás pártelnök és Volner János, a frakcióból hétvégén kiebrudalt alelnök egymást hazugozzák. Eközben Volner egy fotóval bizonyította, hogy a Jobbik elnöksége valóban a Soros-hálózat embereivel kokettál.

Volner Jánost a hétvégén zárták ki a Jobbik-frakcióból. Az alelnök teljesen kiborította a bilit az egyre inkább balra tolódó Jobbikkal kapcsolatban. Mint emlékezetes: a Figyelő múlt héten közölte Volner választókerületi elnököknek írott levelét, amelyben a politikus nekitámad a balliberáls ellenzékkel cimboráló pártvezetésnek.


Sneider, Volner és Toroczkai

„János! Miért hazudsz ilyen gátlástalanul a képviselőtársaid szemébe?! Ki kérte és mit adott neked ezért cserébe…?!” – reagált Sneider Tamás, a Jobbik elnöke, aki szerint nem az elnökséget kritizáló levele miatt zárták ki Volnert a frakcióból.

MTI Fotó: Soós Lajos

„Kedves, Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld…” – reagált egy posztban Volner, aki hétfőn egy újabb bejegyzéssel jelentkezett. Ebben egy fotóval bizonyította, hogy a Jobbik vezetői a Soros-hálózat tagjaival tartanak fenn kapcsolatot.


„Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól, és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem. Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek?” – írta Volner, aki egy fotót is közölt, amely a Jobbik szeptember 29-i kongresszusán készült, és amelyen Gyöngyösi Márton elnökhelyettes és Z. Kárpát Dániel elnökségi tag mögött ott ül Teplán István, a Soros-egyetem rektorhelyettese. Volner felsorolta azokat a Soros-hálózathoz tartozó személyeket is, akikkel együtt szervezett konferenciát Brüsszelben Gyöngyösi: Teplán mellett említi Meszerics Tamást, az LMP EP-képviselőjét, a Soros-egyetem programkoordinátorát, továbbá Monika Ladmanovát, a Prágai Soros Alapítvány munkatársát.

Volner hétfőn az ATV-ben arról beszélt, hogy nem adja vissza mandátumát, ráadásul továbbra is tisztújítást sürget, mert szerinte a Jobbik-vezetés tévutakra vitte a pártot. Szerinte a csütörtöki elnökségi ülésen többen már egy LMP–Jobbik közös EP-lista felállítását is javasolták, ez vezetett a pénteki leveléhez, amiért kizárták a frakcióból.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek