EUR: 363,66 Ft
CHF: 343,56 Ft
2020. április 02., csütörtök
Áron

Belföld

Volner: Nem adom a nevem elvtelenségekhez

A Jobbik frakciójából kizárt Volner János beszélt a Figyelőnek a pártban zajló kétes folyamatokról, s arról, hogy nem ő lesz az utolsó, akit erővel távolítanak el a pártból.


A politikus a Figyelőnek elmondta, az egykor radikális párt tévúton jár: a vezetőség a tagság tudta nélkül próbált a balliberális oldal felé fordulni, Vona Gábor pedig egymaga találta ki az irányvonalat. Volner hozzátette: az egykori vezető utasításait követi Sneider Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke. A néppártosodási kampánnyal kapcsolatban megjegyezte: az ötlet nem volt elvetendő, de a kivitelezés teljesen elcsúszott.


A Figyelő birtokába jutott egy belső levelezés, amelyben Szávay István azt írja, hogy nem tud részt venni egy eseményen, mert „injekciózásra” kell mennie. Az injekciózás „azt jelenti, hogy valami őrültséget kell elviselnie a kollégáknak, vagy valami demagóg baromsághoz kell, hogy asszisztáljon” – fogalmazott Volner János. A belső levelezés szerint Szávay István egy Trianonnal kapcsolatos esemény kapcsán ment „injekciózni”. Az ügyben a Figyelő megkereste Szávay Istvánt is, következő lapszámában folytatja az ügyet a hetilap.

A Volner Jánossal készített interjút a Figyelő október 11-én megjelent számában olvashatják.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Főpolgármester úr, a szerda nem szombat!

    Főpolgármester úr, a szerda nem szombat!

    Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ (BFK) vezérigazgatója és Fürjes Balázs államtitkár közösen kéri Karácsony Gergely Főpolgármestert, hogy oldja meg a szerdán kialakult tömegközlekedési helyzetet.

  • Nyitva, de tisztítva

    Nyitva, de tisztítva

    A legtöbb helyen a piacok, mint a friss élelmiszerek beszerzésének legfőbb forrásai a járvány idején is nyitva tartanak, de a megfelelő óvintézkedések mellett.