EUR: 323,17 Ft
CHF: 287,31 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Volner: Nem adom a nevem elvtelenségekhez

A Jobbik frakciójából kizárt Volner János beszélt a Figyelőnek a pártban zajló kétes folyamatokról, s arról, hogy nem ő lesz az utolsó, akit erővel távolítanak el a pártból.


A politikus a Figyelőnek elmondta, az egykor radikális párt tévúton jár: a vezetőség a tagság tudta nélkül próbált a balliberális oldal felé fordulni, Vona Gábor pedig egymaga találta ki az irányvonalat. Volner hozzátette: az egykori vezető utasításait követi Sneider Tamás, a Jobbik jelenlegi elnöke. A néppártosodási kampánnyal kapcsolatban megjegyezte: az ötlet nem volt elvetendő, de a kivitelezés teljesen elcsúszott.


A Figyelő birtokába jutott egy belső levelezés, amelyben Szávay István azt írja, hogy nem tud részt venni egy eseményen, mert „injekciózásra” kell mennie. Az injekciózás „azt jelenti, hogy valami őrültséget kell elviselnie a kollégáknak, vagy valami demagóg baromsághoz kell, hogy asszisztáljon” – fogalmazott Volner János. A belső levelezés szerint Szávay István egy Trianonnal kapcsolatos esemény kapcsán ment „injekciózni”. Az ügyben a Figyelő megkereste Szávay Istvánt is, következő lapszámában folytatja az ügyet a hetilap.

A Volner Jánossal készített interjút a Figyelő október 11-én megjelent számában olvashatják.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Épp a Legyetek jók, ha tudtok próbáján értük utol Nagy Viktort, az Újszínházban színpadra állított Bizánc rendezőjét. A darab kapcsán beszélgettünk lelkiismeretről, bátorságról és lúzerségről és arról, hogy miért aktuális ma is Konstantin császár története, és az miért mutat túl napjaink muszlim-kérdésén.

 • Sportos Télapók

  Sportos Télapók

  Télapónak öltözött futók lepték el hétvégén Budapestet, ahol a tizenötödik alkalommal rendezték meg a jótékonysági Mikulás Kocogás versenyt.

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.