2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Volner: Sneider Tamás lement kutyába!

A Lokál nemrégiben számolt be arról, hogy a jobbik teljesen széthullott, a lavina azonban nem állt meg. A vita tovább folytatódik, ugyanis a pártból távozó Volner János hevesen bírálja közösségi oldalán Sneider Tamást egy interjú miatt.

A volt képviselő közösségi oldalán kijelentette, hogy Sneider Tamás hazug állításokkal tette céltáblává magánéletét:


“Alpári támadásaival és újabb hazugságaival lehúzza a Jobbikot is. A valóság az, hogy Sneider még ahhoz sem volt elég tökös, hogy a szemembe nézzen és a magas fizetéssel járó EP-képviselőség ígéretével próbált lekenyerezni – amint látható, sikertelenül. Ezt az állításomat értelemszerűen a bíróság előtt is tudom bizonyítani, szóval ha Sneider bukni szeretne egy pert, felőlem kezdhetjük” – olvasható a bejegyzésben.

Volner János hozzá tette, mostantól nem tartja vissza erőnek erejével az igazságot és azokat az embereket, akik azt fel akarják fedni:


“Nyilván elgondolkodhatnánk azon, miért hiszi a Sneider-Gyöngyösi páros, hogy használ nekik a jelenlegi helyzet, de a vezetők bölcsességét ítélje meg a tagság maga. Egy biztos: hosszú ideje rajta tartottam egy fazék tetején a kezem, erőnek erejével is visszatartva a benne fortyogó tartalmat. Volt olyan erőm és tekintélyem a pártban és holdudvarában, hogy el tudtam érni, ne kerüljenek bizonyos információk a nyilvánosság elé. A fedőt levettem. Senkit nem fogok bántani, senkit nem biztatok támadásra, nem fogok jobbikos titkokat elárulni és nem is fogok beszállni a meccsbe. Kemény lesz. Nagyon” – fejezte be a posztját Volner János.

Nem sokkal a poszt közzététele előtt a köztévé vendége volt a politikus.

“A Jobbik vezetése brutális karaktergyilkosságot indított ellenem” – fogalmazott az M1-nek a párt kihajított alelnöke, Volner János, aki azt is hozzátette: a párt jelenlegi vezetői „sírba fogják vinni” a Jobbikot.

Korábban Sneider Tamás Jobbik-elnök hosszú, lapos hallgatás után véletlenül éppen a korábban Simicska-érdekeltségű Indexnek adott interjút, amelyben közölte: Volner szeretője jegyeztette be a bíróságon a Toroczkai László alapította Mi Hazánk Mozgalmat, ezért számított rá, hogy az alelnök ellenük fordul. Válaszul Volner szó szerint hadat üzent volt pártjának. Facebook-bejegyzésben közölte: eddig rajta tartotta kezét a “magánélet feliratú fortyogó fazékon”, de már nem teszi.

“Senkit nem fogok bántani, senkit nem biztatok támadásra, nem fogok jobbikos titkokat elárulni és nem is fogok beszállni a meccsbe. Mostantól csupán nem tartom vissza erőnek erejével az igazságot és azokat az embereket, akik azt fel akarják fedni. Kemény lesz. Nagyon.”

Arról azonban mégis lerántotta a leplet, hogy szerinte a Jobbiknak a bevallott 13 ezerrel szemben talán ha ezer aktív tagja van és anyagilag sem állnak olyan rosszul, mint állítják: Volner szerint 2,7 milliárd forint felett gazdálkodik a pártvezetés.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.