2020. augusztus 09., vasárnap
Emőd

Belföld

Volner: Sneider Tamás lement kutyába!

A Lokál nemrégiben számolt be arról, hogy a jobbik teljesen széthullott, a lavina azonban nem állt meg. A vita tovább folytatódik, ugyanis a pártból távozó Volner János hevesen bírálja közösségi oldalán Sneider Tamást egy interjú miatt.

A volt képviselő közösségi oldalán kijelentette, hogy Sneider Tamás hazug állításokkal tette céltáblává magánéletét:


“Alpári támadásaival és újabb hazugságaival lehúzza a Jobbikot is. A valóság az, hogy Sneider még ahhoz sem volt elég tökös, hogy a szemembe nézzen és a magas fizetéssel járó EP-képviselőség ígéretével próbált lekenyerezni – amint látható, sikertelenül. Ezt az állításomat értelemszerűen a bíróság előtt is tudom bizonyítani, szóval ha Sneider bukni szeretne egy pert, felőlem kezdhetjük” – olvasható a bejegyzésben.

Volner János hozzá tette, mostantól nem tartja vissza erőnek erejével az igazságot és azokat az embereket, akik azt fel akarják fedni:


“Nyilván elgondolkodhatnánk azon, miért hiszi a Sneider-Gyöngyösi páros, hogy használ nekik a jelenlegi helyzet, de a vezetők bölcsességét ítélje meg a tagság maga. Egy biztos: hosszú ideje rajta tartottam egy fazék tetején a kezem, erőnek erejével is visszatartva a benne fortyogó tartalmat. Volt olyan erőm és tekintélyem a pártban és holdudvarában, hogy el tudtam érni, ne kerüljenek bizonyos információk a nyilvánosság elé. A fedőt levettem. Senkit nem fogok bántani, senkit nem biztatok támadásra, nem fogok jobbikos titkokat elárulni és nem is fogok beszállni a meccsbe. Kemény lesz. Nagyon” – fejezte be a posztját Volner János.

Nem sokkal a poszt közzététele előtt a köztévé vendége volt a politikus.

“A Jobbik vezetése brutális karaktergyilkosságot indított ellenem” – fogalmazott az M1-nek a párt kihajított alelnöke, Volner János, aki azt is hozzátette: a párt jelenlegi vezetői „sírba fogják vinni” a Jobbikot.

Korábban Sneider Tamás Jobbik-elnök hosszú, lapos hallgatás után véletlenül éppen a korábban Simicska-érdekeltségű Indexnek adott interjút, amelyben közölte: Volner szeretője jegyeztette be a bíróságon a Toroczkai László alapította Mi Hazánk Mozgalmat, ezért számított rá, hogy az alelnök ellenük fordul. Válaszul Volner szó szerint hadat üzent volt pártjának. Facebook-bejegyzésben közölte: eddig rajta tartotta kezét a “magánélet feliratú fortyogó fazékon”, de már nem teszi.

“Senkit nem fogok bántani, senkit nem biztatok támadásra, nem fogok jobbikos titkokat elárulni és nem is fogok beszállni a meccsbe. Mostantól csupán nem tartom vissza erőnek erejével az igazságot és azokat az embereket, akik azt fel akarják fedni. Kemény lesz. Nagyon.”

Arról azonban mégis lerántotta a leplet, hogy szerinte a Jobbiknak a bevallott 13 ezerrel szemben talán ha ezer aktív tagja van és anyagilag sem állnak olyan rosszul, mint állítják: Volner szerint 2,7 milliárd forint felett gazdálkodik a pártvezetés.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek