EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb XVIII.kerület

Volt szemét, nincs szemét

Vannak olyan önkormányzati képviselők, akik kiemelt figyelmet fordítanak kerületük tisztaságára és a lakók nyugalmára.

Ilyen Kádár Tibor, aki a Benedek Elek utcában kialakult szemetes állapotokról a Facebookról értesült, majd villámgyorsan tett is a probléma megoldásáért − írta a hulladekvadasz.hu a példaértékű cselekedetről.


Ellepte a szemét a járdát (fotó: Hulladékvadász)

Az ott lakók nem léptek, az önkormányzat takarított (fotó: Hulladékvadász)

A hulladekvadasz.hu csapat úgy fogalmazott, hogy történetükben még ilyen mocskos és teleszemetelt járdával nem találkoztak. Konkrétan a Benedek Elek utca sövényes ingatlanja elé szórták a hulladékot. A szerkesztőség bejelentette a tapasztaltakat az önkormányzatnál, de a helyi képviselő megelőzte őket.

− Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-től a takarítást, miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a helyzetet – írta a szerkesztőségnek Kádár Tibor, Budapest XVIII. kerülete 5. számú egyéni választókerületének képviselője a bejelentés megoldásával kapcsolatban. A szemét pedig valóban el is tűnt a helyszínéről. − Úgy érzem, az ingatlan tulajdonosának ezt az állapotot észlelnie és az ingatlanja előtti területet takarítania kellett volna. Az önkormányzat jegyzőjéhez fordulok, hogy az adófizetők pénzén történt hulladékmentesítést az ingatlan tulajdonosára terheljék.

Kádár Tibor gyorsan intézkedett (fotó: Hulladékvadász)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.