EUR: 316,97 Ft
CHF: 279,31 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XVIII.kerület

Volt szemét, nincs szemét

Vannak olyan önkormányzati képviselők, akik kiemelt figyelmet fordítanak kerületük tisztaságára és a lakók nyugalmára.

Ilyen Kádár Tibor, aki a Benedek Elek utcában kialakult szemetes állapotokról a Facebookról értesült, majd villámgyorsan tett is a probléma megoldásáért − írta a hulladekvadasz.hu a példaértékű cselekedetről.


Ellepte a szemét a járdát (fotó: Hulladékvadász)

Az ott lakók nem léptek, az önkormányzat takarított (fotó: Hulladékvadász)

A hulladekvadasz.hu csapat úgy fogalmazott, hogy történetükben még ilyen mocskos és teleszemetelt járdával nem találkoztak. Konkrétan a Benedek Elek utca sövényes ingatlanja elé szórták a hulladékot. A szerkesztőség bejelentette a tapasztaltakat az önkormányzatnál, de a helyi képviselő megelőzte őket.

− Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-től a takarítást, miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a helyzetet – írta a szerkesztőségnek Kádár Tibor, Budapest XVIII. kerülete 5. számú egyéni választókerületének képviselője a bejelentés megoldásával kapcsolatban. A szemét pedig valóban el is tűnt a helyszínéről. − Úgy érzem, az ingatlan tulajdonosának ezt az állapotot észlelnie és az ingatlanja előtti területet takarítania kellett volna. Az önkormányzat jegyzőjéhez fordulok, hogy az adófizetők pénzén történt hulladékmentesítést az ingatlan tulajdonosára terheljék.

Kádár Tibor gyorsan intézkedett (fotó: Hulladékvadász)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.