EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Egyéb XVIII.kerület

Volt szemét, nincs szemét

Vannak olyan önkormányzati képviselők, akik kiemelt figyelmet fordítanak kerületük tisztaságára és a lakók nyugalmára.

Ilyen Kádár Tibor, aki a Benedek Elek utcában kialakult szemetes állapotokról a Facebookról értesült, majd villámgyorsan tett is a probléma megoldásáért − írta a hulladekvadasz.hu a példaértékű cselekedetről.


Ellepte a szemét a járdát (fotó: Hulladékvadász)

Az ott lakók nem léptek, az önkormányzat takarított (fotó: Hulladékvadász)

A hulladekvadasz.hu csapat úgy fogalmazott, hogy történetükben még ilyen mocskos és teleszemetelt járdával nem találkoztak. Konkrétan a Benedek Elek utca sövényes ingatlanja elé szórták a hulladékot. A szerkesztőség bejelentette a tapasztaltakat az önkormányzatnál, de a helyi képviselő megelőzte őket.

− Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-től a takarítást, miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a helyzetet – írta a szerkesztőségnek Kádár Tibor, Budapest XVIII. kerülete 5. számú egyéni választókerületének képviselője a bejelentés megoldásával kapcsolatban. A szemét pedig valóban el is tűnt a helyszínéről. − Úgy érzem, az ingatlan tulajdonosának ezt az állapotot észlelnie és az ingatlanja előtti területet takarítania kellett volna. Az önkormányzat jegyzőjéhez fordulok, hogy az adófizetők pénzén történt hulladékmentesítést az ingatlan tulajdonosára terheljék.

Kádár Tibor gyorsan intézkedett (fotó: Hulladékvadász)

Kapcsolódó Cikkek