2020. április 07., kedd
Herman

Belföld

Vona Gábor telefonbetyárnak állt

Vona Gábor, a Jobbik exelnöke mint tudjuk, választási bukása után új utakat keresve vloggernek állt, azóta pedig rendíthetetlenül szállítja az unalmasabbnál unalmasabb kézműves kontenteket. Legújabb kisfilmjében telefonbetyárokat meghazudtoló módon újságírókat zaklat, és fenyegetve számonkéri őket kampánybeli sérelmeiért úgy, hogy mindezt videóra vette, és megmutatta követőinek – írja az Origo.

Ha már a zaklatásnál járunk, érdemes visszaemlékezni arra a közelmúltban történt esetre, amikor szintén jobboldali újságírókat zaklattak. Akkor a Momentum politikusai az Origo szerkeszőségébe betörve próbáltak kérdőre vonni a lap egyik újságíróját.


Na, de térjünk vissza az aktuális esethez, amikor Vona Gábor újságírókat kezdett el zaklatni, hogy megtorolja kampánybeli sérelmeit. Komoly tüske lehet ez a bukott exelnök életében – írja a lap.

– Szervusz, Vona Gábor vagyok! – így kezdte mondandóját körtelefonjának első állomásán, a zaklatandó fél pedig G. Fodor Gábor volt, a Századvég elnökhelyettese, kiváló kutató, egyetemi oktató. Persze nem ezért hívta fel Vona, hanem mert a 888.hu főszerkesztője is. Persze nem ezért hívta fel Vona, hanem mert a 888.hu főszerkesztője is. G. Fodor pedig írásaiban az alábbi lényegre törő állításokat fogalmazta meg a Jobbikról a kampány során:


  • Simicska Vonáról: Életem legrosszabb befektetése volt.
  • A Jobbik halotti beszéde: Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isá, por és Morvai vogymuk.
  • Távirat Vonának: Az elmúlt napok eseményeit elnézve…

Vona nem érte be ennyivel, és ha már lendületben volt, további újságírókat tárcsázott fel. – Ühüm.– nyugtázta dühösen az egyik médiamunkás magyarázatát a következő hívás alkalmával, mindezeket pedig szépen, korrektül videóra is vette.

Magyarán az áprilisi választást megelőzően a XXI. századiságával kampányoló politikus fogta magát, és telefonon elkezdte feltárcsázni a számára nem szimpatikus újságírókat, és számonkérte őket, hogy mit írtak róla a kampányba úgy, hogy mindezt videóra felvette, hogy megmutassa követőinek – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek