EUR: 321,52 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Vona Gábor telefonbetyárnak állt

Vona Gábor, a Jobbik exelnöke mint tudjuk, választási bukása után új utakat keresve vloggernek állt, azóta pedig rendíthetetlenül szállítja az unalmasabbnál unalmasabb kézműves kontenteket. Legújabb kisfilmjében telefonbetyárokat meghazudtoló módon újságírókat zaklat, és fenyegetve számonkéri őket kampánybeli sérelmeiért úgy, hogy mindezt videóra vette, és megmutatta követőinek – írja az Origo.

Ha már a zaklatásnál járunk, érdemes visszaemlékezni arra a közelmúltban történt esetre, amikor szintén jobboldali újságírókat zaklattak. Akkor a Momentum politikusai az Origo szerkeszőségébe betörve próbáltak kérdőre vonni a lap egyik újságíróját.


Na, de térjünk vissza az aktuális esethez, amikor Vona Gábor újságírókat kezdett el zaklatni, hogy megtorolja kampánybeli sérelmeit. Komoly tüske lehet ez a bukott exelnök életében – írja a lap.

– Szervusz, Vona Gábor vagyok! – így kezdte mondandóját körtelefonjának első állomásán, a zaklatandó fél pedig G. Fodor Gábor volt, a Századvég elnökhelyettese, kiváló kutató, egyetemi oktató. Persze nem ezért hívta fel Vona, hanem mert a 888.hu főszerkesztője is. Persze nem ezért hívta fel Vona, hanem mert a 888.hu főszerkesztője is. G. Fodor pedig írásaiban az alábbi lényegre törő állításokat fogalmazta meg a Jobbikról a kampány során:


 • Simicska Vonáról: Életem legrosszabb befektetése volt.
 • A Jobbik halotti beszéde: Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isá, por és Morvai vogymuk.
 • Távirat Vonának: Az elmúlt napok eseményeit elnézve…

Vona nem érte be ennyivel, és ha már lendületben volt, további újságírókat tárcsázott fel. – Ühüm.– nyugtázta dühösen az egyik médiamunkás magyarázatát a következő hívás alkalmával, mindezeket pedig szépen, korrektül videóra is vette.

Magyarán az áprilisi választást megelőzően a XXI. századiságával kampányoló politikus fogta magát, és telefonon elkezdte feltárcsázni a számára nem szimpatikus újságírókat, és számonkérte őket, hogy mit írtak róla a kampányba úgy, hogy mindezt videóra felvette, hogy megmutassa követőinek – írja az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 30 százalékos béremelés jöhet a közigazgatásban

  30 százalékos béremelés jöhet a közigazgatásban

  A központi közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselők béremelését megalapozó törvénytervezetről indult egyeztetés. A kormányzati igazgatásról szóló törvénytervezettel a kormány újabb lépést tesz Magyarország versenyképességének javítása érdekében, amivel szándéka a bürokrácia csökkentése és hogy még hatékonyabbá váljon a kormányzati munka – írja az Origo.

 • Magyarország vonzó környezetet kínál a befektetőknek

  Magyarország vonzó környezetet kínál a befektetőknek

  Magyarország kiszámítható és stabil gazdaságpolitikát követ, így vonzó befektetési környezetet kínál a tőkének – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter pénteken Budapesten, a Groupama Biztosító nemzetközi konferenciáján tartott előadásában.

 • Zátonyra futhat a Soros-paktum, Észtország sem kér a migrációból

  Zátonyra futhat a Soros-paktum, Észtország sem kér a migrációból

  Mint ahogyan azt korábban a Lokál is megírta, az Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Bulgária és Magyarország már kilépett a paktum megtárgyalásából, több ország, köztük Lengyelország pedig a távozását mérlegeli az egyezmény elfogadásának folyamatából, de Csehország és Belgium sem támogatja a paktumot.