EUR: 363,40 Ft
CHF: 343,92 Ft
2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Egyéb XVII.kerület

Vonat és személyautó ütközött össze a XVII. kerületben

Személyautó ütközött vonatnak Rákoscsaba-Újtelepnél múlt péntek délután egy vasúti átjáróban − tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. 

Kisdi Máté elmondta: az autóban négyen utaztak, egy felnőtt és két gyerek ki tudott szállni belőle, egy embert a tűzoltók emeltek ki. A vonat a peronra lökte az autót. A Mávinform azt írta: Rákosliget és Pécel között a Miskolcra tartó InterCity összeütközött egy személygépkocsival. A baleset jól működő fény- és félsorompós átjáróban történt.


Budapest, 2018. szeptember 28.
Összeroncsolódott személyautó a Rákoscsaba-Újtelep vasútállomásnál 2018. szeptember 28-án, miután a jármű a vasúti átjáróban vonattal ütközött. Az autóban négyen utaztak, egy felnőtt és két gyerek ki tudott szállni belőle, egy embert a tűzoltók emeltek ki. A vonat a peronra lökte az autót.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Megmozdult az ingatlanpiac

    Megmozdult az ingatlanpiac

    Még korai lenne mélyreható és végső következtetéseket levonni a járvány ingatlanpiacra gyakorolt hatásával kapcsolatban, de minimális elmozdulás már most látszik az árakban és a kínálatban.

  • Online játékok a könyvtárral

    Online játékok a könyvtárral

    Nem kell bírságtól tartania annak, akinek lejárt a kölcsönzési ideje a Csuka Zoltán Városi Könyvtárból elhozott olvasnivalóra.