EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Sport

Vranjes lehetséges utódja Veszprémben tárgyalt

Nem sokáig marad kinevezett edző nélkül a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata. Az SzPress Hírszolgálat értesülése szerint a hét elején megérkezett a városba David Davis, aki minden valószínűség szerint átveszi a múlt héten menesztett Ljubomir Vranjes helyét a csapat élén. A 41 esztendős spanyol szakember – jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya – az éjszakát a veszprémi Betekints Hotelben töltötte, de másnap már el is utazott. Az azonban – egyelőre – nem derült ki, hogy a viszonylag gyors távozás a teljes egyetértésnek tudható be, vagy vannak még további tisztázásra váró kérdések.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István dirigálta a hét végén Bresztben, akinek küldetése bármeddig is tart, azt már elmondhatja, hogy első Bajnokok Ligája-mérkőzésén győzelemre vezette a Veszprém csapatát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.