2019. december 07., szombat
Ambrus

Sport

Wilder eltörte a kabalafigurába bújt férfi állkapcsát

Nem fogta vissza magát Deontay Wilder egy amerikai tévéshow-ban. A 32 éves ökölvívó olyan erővel ütötte meg a csatorna kabalafiguráját, hogy az abban lévő embernek eltört az  állkapcsa. Wilder az eset után bocsánatot kért, és meghívta a megsérült férfit a Tyson Fury elleni összecsapására.

Amerikában turnézik Deontay Wilder, aki a Tyson Fury elleni, december elsején esedékes nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki címmérkőzését igyekszik népszerűsíteni. Az amerikai öklözőt a Nación ESPN spanyol nyelvű amerikai tévéműsorba hívták meg, ahol arra kérték, hogy üsse meg a csatorna kabalafiguráját.


A 32 éves bokszoló nem fogta vissza magát, és egy jobbegyenessel – amit állítólag nála erősebben senki nem tud bevinni – földre terítette a kabalát. A hírek szerint az ütéstől a figurában lévő férfinak eltört az állkapcsa. Természetesen az amerikai bulvársajtó felkapta az esetet, és arról cikkezett, hogy Wilder nem tudta, egy ember van a maszk mögött. A 40-0-s mérleggel rendelkező Wilder az Instagramon kért bocsánatot.

– Azok a cikkek, amelyek azt állítják, hogy nem tudtam, hogy egy embert ütök meg, csupán klikkvadászok. Mutassatok némi tiszteletet. Teljes szívemből elnézést kérek az érintettől. Tisztelem őt, amiért odaállt elém – írta Wilder, hozzátéve, hogy szeretettel várja a decemberi összecsapására.


A műsor része volt egyébként az is, hogy Wilder elé tettek egy bábut, mondván, hogy az Tyson Fury, és üzenjen neki.

– Ki foglak ütni, már nem is bírok decemberig várni. Csak az a kérdés, hogy amikor a ringben fekszel, melyik lábammal lépjek át rajtad. Melyiket szeretnéd? A jobbat vagy a balt? – üvöltötte Wilder a bábunak.

Kapcsolódó Cikkek