2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Xantus Barbara civil férfiba szerelmes

Xantus Barbara újra szerelmes, és boldogságát először a Lokállal osztotta meg. A színésznő már teljesen lezárta hét évvel ezelőtt véget ért házasságát, amiben sokat segített neki munkája és két gyermeke. 

fotó: Turay Ida Színház

Xantus Barbara elmondása szerint rég érezte magát ilyen jól a bőrében, hiszen mostanra a magánélete is rendeződött. A Turay Ida Színház oszlopos tagja télen a FEM3 Caféban azt nyilatkozta: hét évvel ezelőtti válása után újra nyitott lett a szerelemre, ami, úgy tűnik, meg is érkezett az életébe. Új kapcsolatáról visszafogottan, de annál nagyobb örömmel számolt be a Lokálnak.


– Köszönöm, nagyon jól vagyok, és boldog. Már egy ideje megosztom az életemet egy társsal, akiről többet nem kívánok elárulni. Ő civil, éppen ezért őt és a kapcsolatunkat is óvni szeretném a nyilvánosságtól – mosolyodott el Barbara, aki hozzátette, még nem költözött össze párjával. Az 51 éves színésznő hét évvel ezelőtt vált el Szurdi Miklós rendezőtől, akivel két közös gyermekük született, a 21 éves Panni és a 14 éves Balázs. Házassága lezárásában pedig nagyon sokat segített neki, hogy olyan szerepeket kapott, amelyekkel könnyen tudott azonosulni.

– Nyilván senkinek nem könnyű lezárni egy házasságot. Szerencsére a munkám a szerelmem, ami sokat segített a továbblépésben. Nagyon érdekes, hogy ebben az időszakban kaptam egy szerepet, amely olyan volt, mintha rám írták volna. A férfiak a fejükre estek című darabban ugyanis egy középkorú, elvált családanyát, Nikit játszom, aki hozzám hasonlóan egy házasságból kilépve próbálja újrakezdeni az életét. Meglepő volt a saját élethelyzetemmel találkozni, és látni, hogy min megyek keresztül. Ez a szerep igazi terápia volt számomra, mert így jobban átláttam az esetleges kétségeimet, rájöttem a megoldásra, és könnyebben ment az újrakezdés. Persze sokat segítettek a gyermekeim is, és az, hogy Miklóssal sikerült úgy kilépnünk a házasságunkból, hogy komoly barátság maradt közöttünk – tette hozzá Barbara.


Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.