EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Xantus Barbara civil férfiba szerelmes

Xantus Barbara újra szerelmes, és boldogságát először a Lokállal osztotta meg. A színésznő már teljesen lezárta hét évvel ezelőtt véget ért házasságát, amiben sokat segített neki munkája és két gyermeke. 

fotó: Turay Ida Színház

Xantus Barbara elmondása szerint rég érezte magát ilyen jól a bőrében, hiszen mostanra a magánélete is rendeződött. A Turay Ida Színház oszlopos tagja télen a FEM3 Caféban azt nyilatkozta: hét évvel ezelőtti válása után újra nyitott lett a szerelemre, ami, úgy tűnik, meg is érkezett az életébe. Új kapcsolatáról visszafogottan, de annál nagyobb örömmel számolt be a Lokálnak.


– Köszönöm, nagyon jól vagyok, és boldog. Már egy ideje megosztom az életemet egy társsal, akiről többet nem kívánok elárulni. Ő civil, éppen ezért őt és a kapcsolatunkat is óvni szeretném a nyilvánosságtól – mosolyodott el Barbara, aki hozzátette, még nem költözött össze párjával. Az 51 éves színésznő hét évvel ezelőtt vált el Szurdi Miklós rendezőtől, akivel két közös gyermekük született, a 21 éves Panni és a 14 éves Balázs. Házassága lezárásában pedig nagyon sokat segített neki, hogy olyan szerepeket kapott, amelyekkel könnyen tudott azonosulni.

– Nyilván senkinek nem könnyű lezárni egy házasságot. Szerencsére a munkám a szerelmem, ami sokat segített a továbblépésben. Nagyon érdekes, hogy ebben az időszakban kaptam egy szerepet, amely olyan volt, mintha rám írták volna. A férfiak a fejükre estek című darabban ugyanis egy középkorú, elvált családanyát, Nikit játszom, aki hozzám hasonlóan egy házasságból kilépve próbálja újrakezdeni az életét. Meglepő volt a saját élethelyzetemmel találkozni, és látni, hogy min megyek keresztül. Ez a szerep igazi terápia volt számomra, mert így jobban átláttam az esetleges kétségeimet, rájöttem a megoldásra, és könnyebben ment az újrakezdés. Persze sokat segítettek a gyermekeim is, és az, hogy Miklóssal sikerült úgy kilépnünk a házasságunkból, hogy komoly barátság maradt közöttünk – tette hozzá Barbara.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.