EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Zaklatója „szerelmes” Pásztor Annába

Interjút adott a Blikknek az a szerdahelyi férfi, akit még augusztusban tartóztattak le, miután kést vitt az Anna & the Barbies koncertjére. A férfi akkor már nyolc hónapja üzenetekkel bombázta Pásztor Anna énekesnőt.

„Nem akartam őt bántani. Csak azért volt nálam kés, mert nincsenek fogaim, s úgy tudok enni, hogy az ételt pici darabokra vágom. Sosem tudnék kárt tenni Annában, hiszen szeretem. Még most is… A szerelem nem múlik csak úgy el (…) Megígérem neki, ha kiszabadulok, akkor sem keresem soha többé” – próbált magyarázkodni Jozef. Pásztor Anna továbbra sem fél, úgy érzi hogy fentről vigyáznak rá és úgy gondolja, fontos lenne, hogy a férfival foglalkozzon a családja és a barátai.

Kapcsolódó Cikkek

  • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

  • Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.