EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Miskolc

Zséda egyedi hangvételű műsorral érkezik

November 15-én egy különleges Zséda-koncertnek lehetnek tanúi azok, akik ellátogatnak a Művészetek Házába. Az énekesnő egy kvartett kíséretében érkezik, és a műsor összeállítása is egyedi lesz.

– Valóban különleges műsor lesz, mert bensőségesebb az előadás, mint egy nagy popkoncerten. Visszatekintek, visszakanyarodok olyan dalokhoz is, amelyek korábbi műsoraimban szerepeltek, és a hangszerelés is eltér az eddigiektől – kezdte Zséda, majd hozzátette: örökzöldeket, jazzszerzeményeket is műsorra tűzött, így változatos, egyedi program állt össze.


Megtudtuk, hogy az énekesnő repertoárja folyamatosan megújul. – A friss klipes dalom, a Fosszíliák is elhangzik. Régi zenésztársaimmal érkezünk Miskolcra, ők a magyar zenei szakma kiválóságai, legtöbbjük már 20 éve velem dolgozik – árulta el.

Zséda

Az egy hónapja debütált klipet, a Fosszíliákat úgynevezett Super 8-as technikával forgatták.


– A gyönyörű dalszöveg nagyon megérintett, ezért szerettem volna egy hozzáillő, különleges klipet készíteni. Dobos Tamás operatőrrel forgattunk négy napot Horvátországban, az időtlenséget és a klasszikus látásmódot akartuk megjeleníteni ezzel a régi technikával. A klipnél semmiféle digitális technikát nem alkalmaztunk. Koncertjeim vizuáljaiban is használjuk a forgatott anyagot. Érdekesség, hogy heteket kellett várni a film előhívásával, nagyon izgalmas munka volt, Moldvai Márk vágta és rendezte. Ez a dalom még a 2016-os Kémia című albumról való, viszont Jamie Winchesterrel és Moldvai Márkkal már elkezdtünk dolgozni az új anyagon, amely 2019 második felére készülhet el – mesélt a folytatásról az énekesnő.

Városunkban számtalan alkalommal fellépett már Zséda, amire jókedvűen emlékezett vissza.

– Több jó koncertem is volt már Miskolcon és a régióban, kellemes emlékeim vannak az ottani közönségről és a helyszínekről. Örömmel és várakozással megyek most is, találkozóim vannak rajongóimmal, és addigra megjelenik az új könyvem is, amelyet már meg lehet vásárolni a MÜHA-ban. Ez a nyolcadik kalendáriumom, ez most a magyar divatot hivatott bemutatni – minden évben más a tematika. Tizenkét magyar tervező munkái és ars poeticái láthatók a könyvemben. Szóval nagy szeretettel várok mindenkit az új műsorunkra, amely nemcsak kellemes szórakozás lesz, hanem több annál, hiszen az érzelmeknek rendkívül széles skáláját jelenítjük meg, és gondolati síkon is igyekszünk adni a közönségünknek – tette hozzá a művésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.