EUR: 332,35 Ft
CHF: 303,19 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Egyéb Miskolc

Zséda egyedi hangvételű műsorral érkezik

November 15-én egy különleges Zséda-koncertnek lehetnek tanúi azok, akik ellátogatnak a Művészetek Házába. Az énekesnő egy kvartett kíséretében érkezik, és a műsor összeállítása is egyedi lesz.

– Valóban különleges műsor lesz, mert bensőségesebb az előadás, mint egy nagy popkoncerten. Visszatekintek, visszakanyarodok olyan dalokhoz is, amelyek korábbi műsoraimban szerepeltek, és a hangszerelés is eltér az eddigiektől – kezdte Zséda, majd hozzátette: örökzöldeket, jazzszerzeményeket is műsorra tűzött, így változatos, egyedi program állt össze.


Megtudtuk, hogy az énekesnő repertoárja folyamatosan megújul. – A friss klipes dalom, a Fosszíliák is elhangzik. Régi zenésztársaimmal érkezünk Miskolcra, ők a magyar zenei szakma kiválóságai, legtöbbjük már 20 éve velem dolgozik – árulta el.

Zséda

Az egy hónapja debütált klipet, a Fosszíliákat úgynevezett Super 8-as technikával forgatták.


– A gyönyörű dalszöveg nagyon megérintett, ezért szerettem volna egy hozzáillő, különleges klipet készíteni. Dobos Tamás operatőrrel forgattunk négy napot Horvátországban, az időtlenséget és a klasszikus látásmódot akartuk megjeleníteni ezzel a régi technikával. A klipnél semmiféle digitális technikát nem alkalmaztunk. Koncertjeim vizuáljaiban is használjuk a forgatott anyagot. Érdekesség, hogy heteket kellett várni a film előhívásával, nagyon izgalmas munka volt, Moldvai Márk vágta és rendezte. Ez a dalom még a 2016-os Kémia című albumról való, viszont Jamie Winchesterrel és Moldvai Márkkal már elkezdtünk dolgozni az új anyagon, amely 2019 második felére készülhet el – mesélt a folytatásról az énekesnő.

Városunkban számtalan alkalommal fellépett már Zséda, amire jókedvűen emlékezett vissza.

– Több jó koncertem is volt már Miskolcon és a régióban, kellemes emlékeim vannak az ottani közönségről és a helyszínekről. Örömmel és várakozással megyek most is, találkozóim vannak rajongóimmal, és addigra megjelenik az új könyvem is, amelyet már meg lehet vásárolni a MÜHA-ban. Ez a nyolcadik kalendáriumom, ez most a magyar divatot hivatott bemutatni – minden évben más a tematika. Tizenkét magyar tervező munkái és ars poeticái láthatók a könyvemben. Szóval nagy szeretettel várok mindenkit az új műsorunkra, amely nemcsak kellemes szórakozás lesz, hanem több annál, hiszen az érzelmeknek rendkívül széles skáláját jelenítjük meg, és gondolati síkon is igyekszünk adni a közönségünknek – tette hozzá a művésznő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.