2020. január 21., kedd
Ágnes

Egyéb XXI.kerület XXII.kerület

1353 mézeskalács szív

Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval startolt a budafoki székhelyű és Csepelen is segítőközpontot működtető Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtése az 1353-as adományvonalon.

Olimpiai bajnokok, sztársportolók, énekesek, műsorvezetők és önkéntesek hada segített az első 1353 darab mézeskalács szív elkészítésében. Az immár 23. alkalommal megszervezett, mára az ország legnagyobb ünnepi összefogásává nőtt adománygyűjtés lehetővé teszi, hogy a segélyszervezet ne csak ünnepekkor, hanem egész évben támogatni tudja a nélkülöző és bajbajutott családokat. A 1353-as adományvonal hívásával 250 forinttal bárki hozzájárulhat a Szeretet.éhség akcióhoz.

Sztárok és élsportolók sütötték együtt az önkéntesekkel az első 1353 mézeskalács szivecskét
( Fotó: Sáfár Tibor)

A hölgyek mellett Vastag Csaba is derekasan helytállt a munkában (Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.