2020. április 05., vasárnap
Vince

Külföld

Még mindig nincs megelégedve magával Ivana, az emberi szexbaba

Ivana egy professzionális sminkes Berlinből, aki úgy érezte hogy “csúnya”. A transzszexuális dominának most 95G-s melle van, és 20 kozmetikai műtéten esett át azért, hogy úgy nézzen ki, mint egy emberi szexbaba.

A dominának 26 éves korára egy állkapocs, öt orr és három mell műtéte volt, továbbá megemelték a szemöldökét és a füle méretét is csökkentették. Mielőtt kés alá feküdt volna, azt mondta, hogy nincs megelégedve a testével:


“Azelőtt egyszerűen csúnya voltam, a férfiak figyelmen kívül hagytak, mindig ” szép voltam, de nem gyönyörű ” – állította magáról a hölgy.

Ivana hetente kétszer dolgozik dominaként, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ki tudja fizetni a drága műtéteit, ami a jelentések szerint körülbelül 87 000 fontnál jár.

” Egyáltalán nem akarok normális lenni, szeretnék a babákra orientálódni és a tökéletességre törekedni” – mondta a domina.

Ivanának jelenleg 96 000 követője van az Instagrammon és rengeteg figyelmet kap, azonban még nem szeretne leállni. Azt mondja, hogy legalább még négy műtétre van szüksége ahhoz, hogy megkapja azt a hatást, amire vágyik.

A domina példaképe egyébként az elhunyt, pornószínésznőként ismert Lolo Ferrari, akinek a szóbeszéd szerint a világ legnagyobb mellei voltak.

Kapcsolódó Cikkek