2020. január 25., szombat
Pál

Egyéb Zalaegerszeg

Fiatalok estje

Idén is megrendezte hagyományos vacsoraestjét a Fidelitas, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Zalaegerszegi Fiatalok Egyesülete. A rendezvényen részt vett Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz országos alelnöke.

A résztvevők jótékonykodtak is Fotó: Junior

A zalai megyeszékhely méltán lehet büszke, mivel sok fiatal formálja a közéletet – hangzott el a találkozón. A jobboldali szervezetek folyamatosan életre hívnak karitatív programokat, jótékonykodnak, és bátran véleményt mondanak. A magyar fiatalok akkor jártak jól, amikor polgári kormánya volt az országnak, akár az otthon-, vagy a munkahelyteremtésre, vagy a családtámogatási rendszer kiszélesítésére gondolunk – fogalmazott Gulyás Gergely. Szerinte minden fiatal – függetlenül attól, hogy melyik oldallal szimpatizál –, akkor érezheti magát biztonságban és kaphat jobb lehetőséget Magyarországon, ha polgári kormánya van, ezért és értük is van a családi és nemzeti konzultáció.


A szónokok egyetértettek abban, hogy a város szerencsés, mivel aktív a diákönkormányzat, valamint a felsőoktatásban részt vevő szervezetek, emellett a civilek is jó ötletekkel keresik fel a városvezetést. A rendezvény kötetlen lehetőséget biztosított arra, hogy a fiatalok Zalaegerszeg jövőjéről tudjanak beszélgetni a vezetőkkel. A találkozóra Pécsről, Budapestről és Szombathelyről is érkeztek. A Fiatalok estjét 2011-ben szervezték meg először, a jövőben is így szeretnék megköszönni mindazok munkáját, akik sokat tesznek lakókörnyezetükért. Az esten a családok Átmeneti Otthonának konyhájára is jótékonykodtak a résztvevők, közel 220 000 forint gyűlt össze.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.