EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Győr

A Belvárosi Betyárok jártak a Tündértónál

A győri gyermekzenekar egy csapásra belopta magát a kicsik, sőt a nagyobbak szívébe is. A Váray László és Valastyán Tamás nevével fémjelzett duó ebben a hónapban második nagylemezét is megjelenteti, amely a Tündértó partján címet viseli.

A korongra felkerült dalok újra izgalmas utazásra viszik a gyerekeket és az egész családot, rengeteg humorral és zenei különlegességgel. A már meghallgatható Mama című dal is helyet kapott az albumom, amely az elmúlásról szól. A Belvárosi Betyárok úgy gondolták, ez a beszélgetés elkerülhetetlen, hiszen előbb-utóbb minden gyerek felteszi a kérdést: mi történik azokkal, akiket szeretünk, ismerünk és elmennek közülünk? Így született meg a különleges beszélgetős dal, amely nem feltétlenül ér véget a meghallgatásával.


Valastyán Tamás (balra) és Váray László, azaz a Belvárosi Betyárok
Fotó: Sajtófotó

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.