EUR: 322,01 Ft
CHF: 284,15 Ft
2018. november 13., kedd
Szilvia

Egyéb Győr

A Belvárosi Betyárok jártak a Tündértónál

A győri gyermekzenekar egy csapásra belopta magát a kicsik, sőt a nagyobbak szívébe is. A Váray László és Valastyán Tamás nevével fémjelzett duó ebben a hónapban második nagylemezét is megjelenteti, amely a Tündértó partján címet viseli.

A korongra felkerült dalok újra izgalmas utazásra viszik a gyerekeket és az egész családot, rengeteg humorral és zenei különlegességgel. A már meghallgatható Mama című dal is helyet kapott az albumom, amely az elmúlásról szól. A Belvárosi Betyárok úgy gondolták, ez a beszélgetés elkerülhetetlen, hiszen előbb-utóbb minden gyerek felteszi a kérdést: mi történik azokkal, akiket szeretünk, ismerünk és elmennek közülünk? Így született meg a különleges beszélgetős dal, amely nem feltétlenül ér véget a meghallgatásával.


Valastyán Tamás (balra) és Váray László, azaz a Belvárosi Betyárok
Fotó: Sajtófotó

Kapcsolódó Cikkek

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.