EUR: 345,82 Ft
CHF: 320,03 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Győr

A Belvárosi Betyárok jártak a Tündértónál

A győri gyermekzenekar egy csapásra belopta magát a kicsik, sőt a nagyobbak szívébe is. A Váray László és Valastyán Tamás nevével fémjelzett duó ebben a hónapban második nagylemezét is megjelenteti, amely a Tündértó partján címet viseli.

A korongra felkerült dalok újra izgalmas utazásra viszik a gyerekeket és az egész családot, rengeteg humorral és zenei különlegességgel. A már meghallgatható Mama című dal is helyet kapott az albumom, amely az elmúlásról szól. A Belvárosi Betyárok úgy gondolták, ez a beszélgetés elkerülhetetlen, hiszen előbb-utóbb minden gyerek felteszi a kérdést: mi történik azokkal, akiket szeretünk, ismerünk és elmennek közülünk? Így született meg a különleges beszélgetős dal, amely nem feltétlenül ér véget a meghallgatásával.


Valastyán Tamás (balra) és Váray László, azaz a Belvárosi Betyárok
Fotó: Sajtófotó

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.