EUR: 319,99 Ft
CHF: 280,47 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Dunaújváros

A fesztiválozók dönthetnek

Közösségi oldalán várja a javaslatokat a DUDIK Fesztivál. A dunaújvárosi rendezvény jövő júniusban a megszokott helyszínen, az Alsó Duna-parton zajlik majd, a szervezők pedig a Facebookon hozzászólások formájában várják a fesztiválozók véleményét, hogy kit látnának szívesen Dunaújvárosban.

Tavaly a tizedik, jubileumi DUDIK Fesztivált rendezték a dunaújvárosi Alsó Duna-parton. Az esemény a kezdetekben a Dunaújvárosi Egyetem  – akkor még főiskola – mai campusának helyén zajlott, később a Szalki- szigeten, az elmúlt években pedig a „zsiráf” szobroknál, közvetlenül a belváros alatt rendezték a koncertsorozatot.


Ha a hozzászólók úgy döntenek, a Magashegyi Undergroundot újra meghívják a DUDIK-ra (fotó: Juhász Vivien Klára)

Az évek során a hazai élvonal színe-java megfordult már a minifesztiválon, a legkülönbözőbb műfajokat képviselve: a Punnany Massif, az Anna and the Barbies, Péterfy Bori és a Love Band, a Magashegyi Underground, a Magna Cum Laude, a Blahalouisiana és a Belga csak néhány név azok közül, akik miatt koncertezőkkel telt meg a város. A jövő évi fesztivál fellépőinek névsorába pedig a közönség is beleszólhat: a DUDIK Facebook-oldalán november 18-áig hozzászólások formájában várják, hogy kik azok, akik – akár újra – elnyernék a dunaújvárosi közönség tetszését. A XI. DUDIK Fesztivált 2019. június 12–15. között rendezik.

Kapcsolódó Cikkek