EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb Győr

A kézilabda az élete

Barátkozott a focival, végül a kézilabda mellett döntött, ma már erről szól az élete. Sokoray Ádám 23 éves korára az Agrofeed ETO-SZESE meghatározó játékosa, akinek egyik nagy álma, hogy nevelőegyesületével az élvonalban szerepeljen. A tanítást szeretné hivatásául választani. A Fekete iskolában több kézilabdás csoporttal foglalkozik, már most lát ígéretes gyerekeket. Játékosként egyértelmű cél az élvonal. – Szép lenne a legmagasabb osztályban játszani, egyre népesebb a klub utánpótlásbázisa, a későbbiekben tudunk onnan meríteni, a gyerekeknek pedig ösztönző lenne testközelből látni a példaképeiket. Nagyon elégedett és boldog lennék, ha az ETO-val érnék el nagy sikereket, a szentély pedig telt házas meccseknek adna otthont – fogalmazott a játékos.

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.