EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Nagykanizsa

A könnyed elegancia dicsérete

Mintegy 150 páros mutatkozott be az Eraklin Táncklub Egyesület két hagyományos őszi versenyén, a Cséplő Dániel Szabadidős Emlékversenyen és az Eraklin Kupán.

Fotó: Gergely Szilárd

Az előbbi a kezdő táncosok seregszemléje, utóbbi pedig a Magyar TáncSport Szakszövetség hivatalos, klubközi pontszerző versenye.

Nagykanizsát az utóbbi esztendőkben ismét megszerették, „felfedezték” a honi táncosok, így az ország szinte minden vidékéről érkeztek a viadalra sportolók, a gyerekektől egészen a szenior korosztályig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.