EUR: 329,26 Ft
CHF: 302,91 Ft
2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Belföld

A migrációról szólnak majd az EP-választások

Végre egy európai témáról, a migrációról szólnak majd a jövő évi európai parlamenti választások – mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet vezető kutatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A kutató szerint eddig sokszor belpolitikai témák uralták az EP-választásokat.


“Most Európa jövőjéről döntünk, arról fogunk dönteni, hogy az Európai Unió milyen bevándorlás politikát választ” – mondta.

Hozzátette, a migráció kérdése valójában szuverenitás-kérdés, így a döntés arról is szól, hogy egy föderális berendezkedés, vagy a nemzetek Európája koncepció érvényesül-e.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Tarlós: Hiteltelen az ellenzék

  Összevissza ígérgetnek Budapesten az ellenzéki jelöltek, akik közül többen is részt vettek a 2010 előtti városirányításban – emlékeztetett Tarlós István főpolgármester a Kossuth rádióban, ahol elmondta, hogy azóta sikerült stabilizálni a város működését, többek közt az akkor romokban heverő BKV-t.

 • Egyre csökken az államadósság

  Egyre csökken az államadósság

  Tíz éve nem volt olyan alacsony az államadósság, mint az idei első félév végén. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) jelentése alapján 2021-re hatvan százalék alá süllyedhet a magyar államháztartás adóssága.

 • Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kutyájukat is kivégezte a budai családirtó

  Kifelé S. Levente példás családi életet élt, miközben a fiával a kismotorjára ültetve sétálni indult, egyik kezében az élettársa, Anita kezét fogta, a másikban a nő kutyáját vezette pórázon.