2019. november 14., csütörtök
Aliz

Külföld

A plafonon keresztül érkezett a rabló egy palacsintázóba – Videó!

Az alabamai Tuscumbiában egy befuccsolt rablásnak lehettek szemtanúi egy palacsintázó vendégei. Történt ugyanis, hogy mint derült égből a villámcsapás, hirtelen egy alsógatyás férfi zuhant be a plafonon keresztül az étterembe, majd dulakodásba kezdett a vásárlókkal. Miután úgy gondolta, hogy elég embert ütött meg, egy szék segítségével, az ajtó püfölése után angolosan távozott.

A rendőrség a 27 éves Glenn Bost gyanúsítja, akinek az volt az eredeti terve, hogy a mosdón keresztül, az álmennyezeten csúszva behatol az étterem irodájába, majd kirabolja azt. Ruhát azért nem viselt az elkövető, mert a mosdó ajtaját felsőjével és nadrágjával bekötötte, nehogy valaki megzavarja akciójában.


A gond csupán csak az volt, hogy a plafon nem bírta el a besurranót, és egyenesen a palacsintázóba zuhant a vendégek közé. A bizarr rablási kísérletről az egyik vendég videót is készített.

Waffle House in Tuscumbia

Gepostet von Derrick Jeter am Montag, 5. November 2018

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Néhány nappal titkos észak-macedóniai útja után Soros György fia részt vesz a Párizsi Békefórumon is – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

  Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

   Egy 17 éves michigani fiún hajtották végre a világ valószínűleg első olyan dupla tüdőtranszplantációját, amelyre azért volt szükség, mert a páciens tüdeje helyrehozhatatlanul károsodott az elektromos cigaretta vagy más hasonló eszközök párájának ki- és belégzésétől.

 • 10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  Intenzíven növekszik az illegális bevándorlók száma Magyarország határainál, a tiltott határátlépést megkísérlők száma az idén már meghaladta a tízezret – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Bakondi György az M1-en.