EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Sopron

A tízezredik bérletest köszöntötték

Tranta Károlyné, a helyi Deák Téri Általános Iskola tanítónője a Soproni Petőfi Színház tízezredik bérletese. A Rejtő, a megejtő című kabaré főpróbáján Pataki András, a teátrumot működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a hűséges nézőt.

Tranta Károlyné közel húsz éve bérletes nézője a színháznak, háromgyermekes édesanya, aki most a fiának vásárolta meg a bérletet. Mint mondta, nagyon kedveli az előadásokat, és szerette volna, hogy a gyermekének is biztos helye legyen a nézőtéren. Az elmúlt évadokból szívesen emlékszik vissza a My Fair Lady, a Hippolyt, a lakáj és az Ármány & szerelem című produkciókra. Kedvenc soproni színészei Ács Tamás és Szőcs Erika.
A jubileumi bérletes nézőt és férjét az előadást színpadra állító stáb, Seregély Dóra marketingvezető és Kiss Erika értékesítési vezető is köszöntötte a főpróbán.

A társulat köszöntötte a tízezredik bérletes nézőt
Fotó: Pro Kultúra Sopron


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.