EUR: 345,21 Ft
CHF: 320,09 Ft
2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Egyéb Sopron

A tízezredik bérletest köszöntötték

Tranta Károlyné, a helyi Deák Téri Általános Iskola tanítónője a Soproni Petőfi Színház tízezredik bérletese. A Rejtő, a megejtő című kabaré főpróbáján Pataki András, a teátrumot működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a hűséges nézőt.

Tranta Károlyné közel húsz éve bérletes nézője a színháznak, háromgyermekes édesanya, aki most a fiának vásárolta meg a bérletet. Mint mondta, nagyon kedveli az előadásokat, és szerette volna, hogy a gyermekének is biztos helye legyen a nézőtéren. Az elmúlt évadokból szívesen emlékszik vissza a My Fair Lady, a Hippolyt, a lakáj és az Ármány & szerelem című produkciókra. Kedvenc soproni színészei Ács Tamás és Szőcs Erika.
A jubileumi bérletes nézőt és férjét az előadást színpadra állító stáb, Seregély Dóra marketingvezető és Kiss Erika értékesítési vezető is köszöntötte a főpróbán.

A társulat köszöntötte a tízezredik bérletes nézőt
Fotó: Pro Kultúra Sopron


Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.