EUR: 320,67 Ft
CHF: 279,60 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Sopron

A tízezredik bérletest köszöntötték

Tranta Károlyné, a helyi Deák Téri Általános Iskola tanítónője a Soproni Petőfi Színház tízezredik bérletese. A Rejtő, a megejtő című kabaré főpróbáján Pataki András, a teátrumot működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a hűséges nézőt.

Tranta Károlyné közel húsz éve bérletes nézője a színháznak, háromgyermekes édesanya, aki most a fiának vásárolta meg a bérletet. Mint mondta, nagyon kedveli az előadásokat, és szerette volna, hogy a gyermekének is biztos helye legyen a nézőtéren. Az elmúlt évadokból szívesen emlékszik vissza a My Fair Lady, a Hippolyt, a lakáj és az Ármány & szerelem című produkciókra. Kedvenc soproni színészei Ács Tamás és Szőcs Erika.
A jubileumi bérletes nézőt és férjét az előadást színpadra állító stáb, Seregély Dóra marketingvezető és Kiss Erika értékesítési vezető is köszöntötte a főpróbán.

A társulat köszöntötte a tízezredik bérletes nézőt
Fotó: Pro Kultúra Sopron


Kapcsolódó Cikkek

  • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

    Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

  • A húsvét még ma is üzenettel bír

    A húsvét még ma is üzenettel bír

    Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.