EUR: 334,10 Ft
CHF: 304,84 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Egyéb Sopron

A tízezredik bérletest köszöntötték

Tranta Károlyné, a helyi Deák Téri Általános Iskola tanítónője a Soproni Petőfi Színház tízezredik bérletese. A Rejtő, a megejtő című kabaré főpróbáján Pataki András, a teátrumot működtető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a hűséges nézőt.

Tranta Károlyné közel húsz éve bérletes nézője a színháznak, háromgyermekes édesanya, aki most a fiának vásárolta meg a bérletet. Mint mondta, nagyon kedveli az előadásokat, és szerette volna, hogy a gyermekének is biztos helye legyen a nézőtéren. Az elmúlt évadokból szívesen emlékszik vissza a My Fair Lady, a Hippolyt, a lakáj és az Ármány & szerelem című produkciókra. Kedvenc soproni színészei Ács Tamás és Szőcs Erika.
A jubileumi bérletes nézőt és férjét az előadást színpadra állító stáb, Seregély Dóra marketingvezető és Kiss Erika értékesítési vezető is köszöntötte a főpróbán.

A társulat köszöntötte a tízezredik bérletes nézőt
Fotó: Pro Kultúra Sopron


Kapcsolódó Cikkek

  • Fakutyával táncoltak

    Fakutyával táncoltak

    Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

  • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

    40 zsák szemetet gyűjtöttek

    A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…