EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb I.kerület XII.kerület

A varázsló felemeli a ceruzáját, és megszületik Pom-Pom ismerős alakja

Sajdik Ferenc Kossuth-díjas grafikus A varázsló felemeli a ceruzáját című kiállításában gyönyörködhetünk és nosztalgiázhatunk december 8-áig a Várnegyed Galériában.

A megnyitón ott volt Csukás István Kossuth-díjas költő, író, a meséivel Sajdikot ihlető alkotótárs és jó barát. A tárlaton szemünk előtt elevenedik meg Pom-Pom, Gombóc Artúr, valamint a többi Csukás-hős varázslatos világa és Sajdik Ferenc rajzainak lélekvidító üzenete.


 

Kapcsolódó Cikkek

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.

  • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

    A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
    Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.