2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb X.kerület XIX.kerület

Adjunk a húroknak, adjunk a rászorulóknak!

Már nyolcadik alkalommal tart jótékonysági koncertet dr. György István fővárosi kormánymegbízott Póka Egonnal és zenésztársaival együtt, amelyen a kőbányai és kispesti családok javára gyűjtenek.

A december 7-én az Előd utcai KÖSZI-ben tartandó zenés est bevételéből 2019 nyarán több száz gyermeket szeretnének segíteni abban, hogy a nyári szünidőben eljuthassanak az általuk kiválasztott táborba, és élménydús kikapcsolódásban lehessen részük.

György István és Póka Egon minden évben megtartja jótékonysági koncertjét

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.