2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Dunaújváros

Adománygyűjtés a Rómaiban

A Becefán működő, magánüzemeltetésű kutyamenhely számára gyűjtenek adományokat a Római kisállateledel-üzletben. A szervezők kutyaeledelt, valamint kutyatartáshoz szükséges eszközöket várnak.

Saját kutyamenhelyt tart fenn Torma Dávid Becefán. Az állatbarát magánszemélyként üzemelteti a „farmot”, így természetesen nem utasítja vissza a felajánlásokat. Ebben nyújt segítő kezet a Római körúti állateledelbolt, ahová várják azoknak a hozzájárulásait, akik támogatni szeretnék a magánmenhelyt.


November 10-ig várják a felajánlásokat az üzletben

November 1-je és 10-e között az üzlet nyitvatartási ideje alatt, reggel nyolc és délután hat óra között hozhatják el a segítő szándékú állatbarátok adományaikat: a szervezők kizárólag kutyaeledelt (száraz tápot, konzerveket, jutalomfalatokat, vitamint), valamint a kutyatartáshoz szükséges eszközöket (takarót, fekhelyet, hámot, nyakörvet, kullancs- és bolhairtót, sampont) várnak. Az összegyűlt felajánlásokat az üzlet tulajdonosa november 11-én személyesen adja át Torma Dávidnak. Minden adományt dokumentálnak a Facebookon, valamint a Lokál Extra Dunaújváros hasábjain.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.