2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Dunaújváros

Adománygyűjtés a Rómaiban

A Becefán működő, magánüzemeltetésű kutyamenhely számára gyűjtenek adományokat a Római kisállateledel-üzletben. A szervezők kutyaeledelt, valamint kutyatartáshoz szükséges eszközöket várnak.

Saját kutyamenhelyt tart fenn Torma Dávid Becefán. Az állatbarát magánszemélyként üzemelteti a „farmot”, így természetesen nem utasítja vissza a felajánlásokat. Ebben nyújt segítő kezet a Római körúti állateledelbolt, ahová várják azoknak a hozzájárulásait, akik támogatni szeretnék a magánmenhelyt.


November 10-ig várják a felajánlásokat az üzletben

November 1-je és 10-e között az üzlet nyitvatartási ideje alatt, reggel nyolc és délután hat óra között hozhatják el a segítő szándékú állatbarátok adományaikat: a szervezők kizárólag kutyaeledelt (száraz tápot, konzerveket, jutalomfalatokat, vitamint), valamint a kutyatartáshoz szükséges eszközöket (takarót, fekhelyet, hámot, nyakörvet, kullancs- és bolhairtót, sampont) várnak. Az összegyűlt felajánlásokat az üzlet tulajdonosa november 11-én személyesen adja át Torma Dávidnak. Minden adományt dokumentálnak a Facebookon, valamint a Lokál Extra Dunaújváros hasábjain.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.