EUR: 330,55 Ft
CHF: 301,59 Ft
2019. december 05., csütörtök
Vilma

Egyéb Dunaújváros

Adventi Forgatag koncertekkel

Advent első vasárnapján kezdődik a dunaújvárosi Városháza téren a hagyományos programsorozat. Az Adventi Forgatag az idei évben is színpadi programokkal, gazdag gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.

Advent első vasárnapján, december 2-án, délután öt órakor kezdődik Dunaújváros ünnepváró programsorozata. Az esemény megnyitóján a történelmi egyházak képviselői gyújtják majd meg az első gyertyát, ezt követően este fél hattól a Neopolisz, fél héttől pedig Merényi Ákos műsorát élvezhetik a kilátogatók.


Az Ismerős Arcok zenekar is fellép majd a forgatagban

 

A folytatásban egészen december 23-ig várják az érdeklődőket mindennap 17 órától a főtérre, ahol egyebek mellett december 3-án a Jószolgálati Otthon ad majd műsort, míg december 5-én a  Zoltán Erika Tánciskola, valamint Raul fellépését élvezhetik majd a nézők. December hatodikán délelőtt tíz órakor kinyit majd a Mikuláskuckó, ahol egészen este hét óráig várják majd a gyermekeket, akik másnap, december 7-én hasonlóan 10 és 19 óra között látogathatják majd meg a Mikulást.

December 8-án elrajtol az adventi futás, és természetesen másnap, december 9-én, vasárnap meggyújtják a második adventi gyertyát. A következő hetekben pedig a színpadon többek között Antal Timi, a BeatKOHO, Takács Nikolas, Kelemen Angelika és Barátai, valamint a Rockbox és az Ismerős Arcok is fellép majd. Az éhes és szomjas vendégek pedig kürtős kaláccsal, forralt borral és kenyérlángossal csillapíthatják éhüket és szomjukat, de akár a kézműves vásár termékeiből is válogathatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • A tehetségeket díjazták

  A tehetségeket díjazták

  November 22-én a Babits Mihály Kulturális Központ rendezvénytermében adta át Ács Rezső polgármester az idei…

 • Hajrá, Kék Tigrisek!

  Hajrá, Kék Tigrisek!

  Jó hír a tatabányai kézilabda kedvelőinek: a hazai ligában elverték a Budakalászt a Kék Tigrisek, és közben meglett az EHF Kupa csoportkörének sorsolása is.

 • Országos jelentőségű a Giro

  A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.