EUR: 334,79 Ft
CHF: 306,51 Ft
2019. november 13., szerda
Szilvia

Egyéb Debrecen

Ajándék szemüveg a rászorulóknak

A Debreceni Karitatív Testület számos alkalommal bizonyította, hogy sok céget, vállalatot, befektetőt tud megnyerni a jó ügyeknek – ennek legújabb példája az Optimarkt Optikával létrejött közös akciójuk. A cégnek köszönhetően rászoruló debreceni gyerekek kaptak ajándék szemüveget.

Az egybegyűlteket Széles Diána alpolgármester köszöntötte az Optimarkt Optika tulajdonosával, Dobi Istvánnal közösen, aki közölte, hogy jövőre is terveznek hasonló akciót. Az átadáson ötvenkét szemüveg várta gazdáját, a gyerekek pedig maguk választották ki a kereteket. A Debreceni Karitatív Testület 1300 családot, ezen belül 2700 gyermeket támogat, közülük választották ki azokat a rászorulókat, akik a mostani akcióban részt vettek. Széles Diána elmondta, egyre több debreceni vállalkozó csatlakozik a segítő akcióikhoz.


Széles Diána alpolgármester és Dobi István, az Optimarkt Optika tulajdonosa adta át az ajándékszemüvegeket a rászoruló gyerekeknek

– Debrecen gondoskodó város, ahol gondoskodó vállalkozók élnek, akik az elmúlt években egyre gyakrabban adományoznak. Október a látás hónapja volt, ezért a debreceni optika hárommillió forint értékben ajánlott fel szemüvegeket – mondta el az alpolgármester.

Hárommillió forint értékben ajánlott fel szemüvegeket a debreceni optika

Kapcsolódó Cikkek

 • A Felvidéken járt Miklós Péter

  A Felvidéken járt Miklós Péter

  A felvidéki Selye János Egyetem novemberben rendezte meg VII. Nemzetközi Tudományos Szimpóziumát Többség–kisebbség együttélés címmel.

 • Fakutyával táncoltak

  Fakutyával táncoltak

  Hogy mi is a fakutya? Nos, mindenki úgy ismeri, mint a korcsolya és a szék keveréke, melyen ülve valaki egy vagy két hegyes bottal löki magát előre.

 • 40 zsák szemetet gyűjtöttek

  40 zsák szemetet gyűjtöttek

  A Zölden Szekszárdon és Környékén elnevezésű civil közösség az elmúlt hetekben többször is szervezett szemétszedési akciót a megyeszékhelyen…