EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Debrecen

Ajándék szemüveg a rászorulóknak

A Debreceni Karitatív Testület számos alkalommal bizonyította, hogy sok céget, vállalatot, befektetőt tud megnyerni a jó ügyeknek – ennek legújabb példája az Optimarkt Optikával létrejött közös akciójuk. A cégnek köszönhetően rászoruló debreceni gyerekek kaptak ajándék szemüveget.

Az egybegyűlteket Széles Diána alpolgármester köszöntötte az Optimarkt Optika tulajdonosával, Dobi Istvánnal közösen, aki közölte, hogy jövőre is terveznek hasonló akciót. Az átadáson ötvenkét szemüveg várta gazdáját, a gyerekek pedig maguk választották ki a kereteket. A Debreceni Karitatív Testület 1300 családot, ezen belül 2700 gyermeket támogat, közülük választották ki azokat a rászorulókat, akik a mostani akcióban részt vettek. Széles Diána elmondta, egyre több debreceni vállalkozó csatlakozik a segítő akcióikhoz.


Széles Diána alpolgármester és Dobi István, az Optimarkt Optika tulajdonosa adta át az ajándékszemüvegeket a rászoruló gyerekeknek

– Debrecen gondoskodó város, ahol gondoskodó vállalkozók élnek, akik az elmúlt években egyre gyakrabban adományoznak. Október a látás hónapja volt, ezért a debreceni optika hárommillió forint értékben ajánlott fel szemüvegeket – mondta el az alpolgármester.

Hárommillió forint értékben ajánlott fel szemüvegeket a debreceni optika

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.