EUR: 329,84 Ft
CHF: 299,08 Ft
2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Eger

Áldozatos munka

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara hét kisfilmet készített az egészségügyi szakdolgozói hivatás népszerűsítésére, ezek közül kettőben is szerepel Szávu Dalma, a Markhot Ferenc Kórház elismert sürgősségi betegápolója, aki 2017-ben az Év Elhivatott Szakdolgozója elismerést kapta.

Az ápolói hivatást népszerűsítő összeállításokból megtudhatjuk, hogy milyen kemény, áldozatkész munkát végeznek nap mint nap a szakmában dolgozó emberek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.