2020. április 07., kedd
Herman

Extra

Aniston segít talpra állni Selenának

Hazaengedték a pszichiátriáról Selena Gomezt, akinek az elmúlt hetekben Jennifer Aniston volt a legfőbb támasza. Korábban a két sztár csúnyán összeveszett, ennek ellenére a színésznő azonnal barátnőjéhez utazott, hogy segítsen neki talpra állni. 

/Fotó: Instagram

A TMZ információi szerint Selena Gomez a napokban elhagyhatta a pszichiátriát, ahova október elején idegösszeomlása miatt került be. Az énekes régóta küzd autoimmun betegségével, a lupusszal, és tavaly nyáron életmentő veseátültetésen esett át. Az operáció után azt remélte, egészsége is rendbe jön, de az elmúlt hónapokban megint rengeteget volt kórházban, amitől teljesen kikészült. Emellett magánélete is romokban hevert. Nagy szerelmével, Justin Bieberrel sokadjára se sikerült megmenteniük kapcsolatukat, sőt a zenész azóta már meg is házasodott Hailey Baldwinnal. Ezért jobbnak látta a család, ha Selena részt vesz egy intenzív terápián.


A nehéz időszakban az énekesnő egyik legnagyobb támasza Jennifer Aniston volt. A két sztár barátsága már évek óta nagyon szoros, de ez májusban megszakadt, miután Selena Jennifer volt férjével, Justin Theroux-val került közelebbi kapcsolatba. A színésznő akkor nagyon megharagudott barátnőjére. Habár az énekes és Justin románca hamar véget ért, a két nő nem rendezte a dolgokat. Mindezek ellenére amint Jennifer meghallotta, hogy egykori barátnője bajban van, azonnal a segítségére sietett, hiszen ő is pontosan tudja milyen nehéz egy nagy szerelmen továbblépni. „Olyan mint egy kis angyal, akire vigyázni szeretnék” – mondta Aniston. Selena pedig megfogadja a színésznő tanácsait, úgy tekint rá, mint a fogadott édesanyjára.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek