EUR: 322,00 Ft
CHF: 283,05 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Anita családja ellenezte Pápai Jociék esküvőjét

Pápai Joci és felesége, Anita már tizennégy éve él együtt boldogságban. Kezdetben azonban az énekest nehezen fogadta be szerelme családja, kedvese nagymamája még sírt is azon a napon, amikor az unokája hozzáment Jocihoz.

– Az egész esküvőt végigzokogta, aminek Anitával eleinte nagyon örültünk, mert azt hittük, hogy a meghatottságtól érzékenyült el, ám a rokonok felvilágosítottak, hogy nem erről van szó. A nagyi bánatában sírta végig a szertartást, ami utólag már nagyon viccesen hangzik, de ak­kor nem nevettem annyira. Mindenesetre később nagyon jó kapcsolatba kerültünk, megismert és őszintén megszeretett – árulta el Joci a BorsOnline-nak.


Kapcsolódó Cikkek

 • MMA világbajnok harcol a milliókért A Bankban

  MMA világbajnok harcol a milliókért A Bankban

  A Bank ma esti műsorának egyik versenyző párosa egy anya-lánya duó. Fatime évek óta ketrecharcozik, édesanyja, Noémi azonban teljesen kikészült mikor az első meccsen meglátta, ahogy lányát fojtogatják.

 • Luis Fonsi ismét tarol

  Luis Fonsi ismét tarol

  Egy nap alatt ötmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

 • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

  A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

 • Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Tetoválással nehezebb munkát találni?

  Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.