2019. december 12., csütörtök
Gabriella

Egyéb Ózd

Átadták a szentpéteri körforgalmat

Az edelényi elágazásnál megépített körforgalomnak köszönhetően valamelyest felgyorsult a közúti forgalom a 26-os és 27-es számú főutak kereszteződésében Sajószentpéter belterületén. Az átadással megszűnt a hosszú várakozási idő a Miskolc–Ózd közötti útszakasz azon részén.

A Magyar Közút Zrt. és Sajószentpéter Város Önkormányzatának közös beruházásaként készült el a körforgalom, amely a rendkívül forgalmas kereszteződésben rugalmassá tette a közúti közlekedést. Az átadás után megszűnt a több hónapja fennálló forgalomkorlátozás az építkezés környékén, a csomópont pedig biztonságosabb lett a közlekedők számára. A KRESZ-táblákkal szabályozott áthaladás a korábbiakhoz képest lényegesen rugalmasabb, így könnyebb azoknak az autósoknak a helyzete is, akik a belváros felől érkezve Edelény irányába akarnak elkanyarodni.

Biztonságosabb és gyorsabb lett az útkereszteződés

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.