2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Kecskemét

Atlétákat köszöntöttek

Ivkovicné Béres Tímea, a Kecskeméti Sportiskolát is működtető Kecskeméti Junior Sport Kft. vezetője a Lánchíd utcai általános iskolában köszöntötte azokat az atlétákat, akik ebben az évben a különböző nemzetközi versenyeken eredményesen szerepeltek.

– Büszkék vagyunk rátok, a tízéves Kecskeméti Sportiskola egyik legeredményesebb szakosztályában sportoltok, kitűnő edzők foglalkoznak veletek – mondta köszöntőjében Ivkovicné Béres Tímea, aki további eredményes szereplést kívánt az atlétikai szakosztály minden versenyzőjének. A kimagaslóan szerepelt sportolók egy-egy sportórát kaptak ajándékba. A Junior Sport Kft. vezetője a szakosztály vezetőjének, Adamik Zoltánnak és segítőjének, Németh Gyulának is megköszönte az eredményes és lelkiismeretes munkájukat. Az ünnepség végén Fritz Ágnesnek, a KESI munkatársának segítségével felvágták és szétosztották a sportok királynőjét, az atlétikát mintázó óriási tortát. 


Az ünnepségen köszöntött versenyzők és eredményeik:

Palkovics István középiskolai világbajnok (Gymnasiade) mezei futásban, Tamperében a Junior Világbajnokságon 13. helyezett 10 ezer méteren. Ö volt a legjobb európai futó!


Fekete István súlylökésben a Győri Ifjúsági Európa Bajnokságon 8. helyezett lett, Buenos Airesben az Ifjúsági Olimpián 9. helyet ért el.

Magyari Kristóf a magyar serdülő válogatott tagjaként gerelyhajításban megnyerte a négy nemzet viadalát, Jeruzsálemben, a Nemzetközi Gyerekjátékokon távolugrásban 7. helyezett lett.

Kiszel Gergő Jeruzsálemben, a Nemzetközi Gyermekjátékokon 1500 méteres síkfutásban az 5. helyen végzett.

Szűcs Szabina a Győri Ifjúsági Európa Bajnokságon hétpróbában a 8. helyen végzett.

Kiszel Zsófia a Győri Ifjúsági Európa Bajnokságon 400 méteres gátfutásban bejutott az elődöntőbe, összesítésben 11. helyezett lett.

Beregszászi Renáta a Győri Ifjúsági Európa Bajnokságon súlylökésben a 21. helyen végzett.

Barna Patrícia Jeruzsálemben magasugrásban győzedelmeskedett a Nemzetközi Gyermekjátékokon, tagja volt a magyar serdülő válogatottnak, magasugrásban országos diákolimpiai csúcsot ért el.

Harkai Anna Jeruzsálemben megnyerte súlylökésben a Nemzetközi Gyermekjátékokat, tagja volt a magyar serdülő válogatottnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.