EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb II.kerület

Auguszt a Fényben

Auguszt József az általa készített tortákat mutatja ( Fotó: Sáfár Tibor)

Auguszték 1870 óta jelentenek hagyományt és minőséget a magyar cukrászatban. A Tabánból és a Krisztina térről indult családi vállalkozás immár ötödik generációja ma a fővárosban három üzletben – amelyek közül kettő Budán található – várja a megbízhatóan jó és finom édességekre, ínyencségekre vágyókat. Ezúttal a 60 éve a Fény utcában működő Auguszt Cukrászdába látogattunk el, ahol Auguszt József és felesége, Ibolya kalauzolt bennünket egy régmúltat idéző, mesebeli, ugyanakkor most is élő és élvezhető világba. 12. oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.