EUR: 322,16 Ft
CHF: 283,49 Ft
2019. április 26., péntek
Ervin

Egyéb II.kerület

Auguszt a Fényben

Auguszt József az általa készített tortákat mutatja ( Fotó: Sáfár Tibor)

Auguszték 1870 óta jelentenek hagyományt és minőséget a magyar cukrászatban. A Tabánból és a Krisztina térről indult családi vállalkozás immár ötödik generációja ma a fővárosban három üzletben – amelyek közül kettő Budán található – várja a megbízhatóan jó és finom édességekre, ínyencségekre vágyókat. Ezúttal a 60 éve a Fény utcában működő Auguszt Cukrászdába látogattunk el, ahol Auguszt József és felesége, Ibolya kalauzolt bennünket egy régmúltat idéző, mesebeli, ugyanakkor most is élő és élvezhető világba. 12. oldal

Kapcsolódó Cikkek

 • Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Soltész: Össze kell fogni a Balkán-térség nemzeteivel

  Ma is óriási szükség van a Balkán-térség nemzeteivel való összefogásra és arra, hogy az Európai Unió teljes jogú tagállamokként kezelje ezeket az országokat – mondta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a várnai csata 575.

 • A föld napját ünnepeltük

  A föld napját ünnepeltük

  Április 22-én volt a Föld napja, melyet Magyarországon 1990 óta ünneplünk meg rendszeresen. Ilyenkor az egész világon a környezettudatosság kerül előtérbe és az, hogy legalább olyan körülményeket biztosítsunk az eljövendő generációknak, mint ami nekünk megadatott.

 • Jöhet még egy gyerek?

  Jöhet még egy gyerek?

  A tavalyi siker után idén is tart „egyszerre gyermekemelés” programot a Három királyfi…

 • Az utolsó két lépés Köln felé

  Az utolsó két lépés Köln felé

  Csütörtök este 8 órától (lapunk megjelenésének napján) teheti meg az utolsó előtti, május 5-én vasárnap 19 órától pedig az utolsó nagy lépést is megteheti a kölni Bajnokok Ligája Final 4 felé a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.