2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Aurelio: Nehezen maradok hűséges

Ma indul a TV2 sikerműsorának A legbátrabb párosnak a második évada, ahol a lassan valóságshow-veteránnak számító Aurelio és párja, Dominika is megküzd a tízmillió forintos nyereményért. A korábban a férfiasságával helikopterező Aurelio és szerelme rendhagyó interjút adott a Lokálnak. 

A játék kezdete után hányadik percben sírtál?
Aurelio: Figyelj, talán olyan gyorsan nem. De már az első nap túlestünk azon, hogy bőgtem. Olyan érzelmes csávó vagyok, hogy egy rajzfilmtől is elérzékenyülök. Sírós vagyok… ha fáj, sírok, ha összeveszünk sírok, ha ideges vagyok, sírok, de megpróbáltam minden félelmemet legyőzni.


Aurelionak Dominika a legfontosabb fotó: Cser Dániel

Mitől féltél a legjobban?
Aurelio: Attól, hogy a barátnőmmel valami baj történik. Ő az első nő, akit jobban szeretek a pénznél. Én egy pénzcentrikus csávó vagyok, azt hiszem, elérkeztem az életem egy olyan szakaszához, ahol a párkapcsolat fontosabb. Bármilyen furcsán hangzik, nem vagyok már olyan intenzív, mint régen…

Szóval nem volt helikopterezés?
Aurelio: Sajnos a korhatár miatt nem engedhettem meg magamnak, pedig lett volna rá lehetőség. De remélem még láthatjátok!


Állítólag a műsor alatt majdnem szakítottatok Dominikával.
Aurelio: Sajnos igen, miattam.  Egy nehéz karakter vagyok, egyébként összeférhetetlen is, és nagyon nehéz velem együtt élni. Rengeteg elvárásom van, közben nem sokat teszek visszafelé, de Dominika ezt tudja. A mi kapcsolatunk titka csak a szeretetnek a köteléke.

Az a titka inkább, hogy Dominika elfogadja ezt. Nem?
Aurelio: Vagy ez, igen.
Dominika: Azt gondolom, hogy mi azért vagyunk jó páros, mert teljesen ellentétesek vagyunk. Amikor ő tombol, akkor is nyugodt vagyok. Ha nem ilyen lennék, akkor két óra után feladtuk volna a játékot.

Hogy ismerkedtetek meg?
Dominika: Aurelio bejelölt a Facebookon…
Aurelio: Épp új csajt kerestem.
Dominika: Én meg ráírtam, hogy ismerjük-e egymást?
Aurelio: Persze, hogyne ismertél volna. Rajongóm volt! Pezsgőt nyitott, amikor megnyertem a VV-t. Nem tudtak otthon lelőni, annyit rohangáltál fel-alá.
Dominika: Szavaztam is, neked szurkoltam! De először azt hittem, hogy valaki ál-Facebookkal szórakozik.
Aurelio: Én is azt hittem amúgy, mert elég sok csajjal volt dolgom Baja környékén, őt pedig nem ismertem. Ráadásul úgy néz ki, mint egy spanyol szupermodell. Imádom a pöttyöket a fején.
Dominika: A szeplőket!

Dominika és Aurelio Máltán Fotó: TV2

Aurelio, mennyire tudsz hűséges maradni?
Aurelio: Nehezen. Nála próbálok. Egyszer szétmentünk miattam. Dominika kiment Németországba, akkor eléggé éjszakai életet éltem, sokat jártam kaszinózni. Amikor azt mondod, hogy hajnali egyre érsz haza és csak másnap kettőre sikerül, akkor érthető hogy a párod annyira nem örül. Sok ígéretet nem tartottam be és akkor otthagyott engem. Akkor jöttem össze Anikóval (Nádai Anikó – a szerk.). De eszméletlenül hiányzott, őt kerestem Anikóban is. Mindig is hívtam titokban, mert annyira hiányzott. Volt, hogy lebuktam Anikó előtt is, de mindig kimagyaráztam. Ez egy elképesztően kemény időszak volt. Úgy éreztem, elveszítettem azt az embert, aki mellettem volt, akkor amikor meghalt az édesapám, amikor voltak a drogos ügyeim, és lemondták az összes haknimat. De mikor jön rá az ember arra, hogy mi a fontos igazán? Amikor nincs már vele az a valaki, aki valójában a legnagyobb szerelme. De hála istennek visszakaptam őt, és már nem fogom elengedni!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.