EUR: 321,76 Ft
CHF: 282,22 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Az éjszakai köd után derűs lesz a hétfő reggel

Éjszaka a nyugati megyék mellett az Észak-Alföldön és az Északi-középhegységben is nagy területen képződhet köd és rétegfelhőzet, másutt fátyolfelhős lesz az ég.

Hétfőn a borult területek nagysága fokozatosan csökken, de az előbb felsorolt helyeken még délután is lehetnek alacsonyszintű felhőzettel borított vidékek. Az ország többi részén fátyolfelhők szűrik a napsütést, sőt keleten derült részek is lesznek. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél hétfőn napközben az ország középső részein megélénkül, néhol meg is erősödik.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de néhol pár fokkal enyhébb is lehet a reggel. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 15 és 22 fok között alakul, de a tartósan rétegfelhőzettel borított helyeken kissé hűvösebb lesz.

Kapcsolódó Cikkek

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.

  • Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék, mert 2011-ben csaknem másfélezer cégtől csaltak ki összesen több mint 40 millió forintot internetes telefonkönyv, illetve nyomtatott és CD formátumú kiadványok készítésére.