EUR: 320,67 Ft
CHF: 279,60 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Az ENSZ-ben végbemenő folyamatok megosztják az uniót

Az ENSZ-ben végbemenő folyamatok megosztják az Európai Uniót, az európai államokat – vélekedett Deák Dániel politológus csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

A politológus ezt azzal kapcsolatban fejtette ki, hogy Ausztria – Az Egyesült Államok és Magyarország után – kilépett az ENSZ globális migrációs csomagjának elfogadásából.


Hozzátette: a lavinát az Egyesült Államok indította el, most arra lehet készülni, hogy további országok követik Ausztriát.

Ezután pedig kialakul egy törésvonal a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes országok között – mutatott rá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bombát találtak a Bozsik Stadionnál

  Bombát találtak a Bozsik Stadionnál

  Világháborús robbanótestet hatástalanítanak vasárnap a Bozsik Stadionnál. Emiatt a XIX. és a XVIII. kerületben is lezárásokra, forgalomkorlátozásra kell készülni.

 • Családi ház teraszára hajtott egy kisteherautó

  Családi ház teraszára hajtott egy kisteherautó

  Egy kisteherautó egy buszmegállón keresztül hajtva átszakította egy családi ház kerítését, majd annak teraszán állt meg kedden a Fejér megyei Kisapostagon – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatáson (VÉSZ) keresztül.

 • A nyugalom és a rend az értékteremtés alapja

  A nyugalom és a rend az értékteremtés alapja

  A nyugalom és a rend az értékteremtés alapja, a rendőrség eredményes munkája nélkül nem tud fejlődni a közösség – hangoztatta Pintér Sándor belügyminiszter kedden Karcagon, ahol felavatta a városi rendőrkapitányság új épületét.