EUR: 319,40 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Sport

Bajnokok Tornája – A címvédő Görges elődöntős

A címvédő Julia Görges biztosította helyét az elődöntőben a női teniszezők évzáró versenyén, a 2,2 millió dollár (636 millió forint) összdíjazású Bajnokok Tornáján a kínai Csuhajban.

A német játékos egy nappal 30. születésnapja előtt két játszmában győzte le a belga Elise Mertenst, ezzel jobb szettarányának köszönhetően végzett csoportja élén.

A Kamélia csoportban a lett Anastasija Sevastova magabiztosan nyert a hazai közönség előtt szereplő Csang Suaj ellen, utóbbi így már nem juthat tovább.

A Bajnokok Tornáján négy háromfős csoportban zajlanak a küzdelmek, az első helyezettek jutnak be az elődöntőbe. A 12 fős versenyen a múlt heti, szingapúri WTA-világbajnokságról lemaradt játékosok szerepelnek.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    Újabb rekordokra készül az Év Sportolója címre jelölt Veres Roland

    A 2018-as év legjobb hazai férfi sportolója cím esélyei közé választották a tavaly három Eb-aranyat nyert Veres Rolandot. A sporttörténelmi kick-box rekordokra pályázó és profi ökölvívó karrierre is készülő klasszis sorrendben másodszor szerepel a top 10-es listán, ráadásul egyetlen…

  • Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Ki lesz a befutó a Barcánál?

    Lassan, de biztosan közeledik a téli átigazolási időszak utolsó napja. Éppen ezért érdekes a Barcelona jelenlegi helyzete, ugyanis a katalán klub a csatár poszt tekintetében rendkívül szerényen áll, lényegében Luiz Suárezen kívül nincs senki, aki bevethető lenne ezen a helyen.