EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Baleset miatt lezárták a 21-es főutat

Baleset miatt lezárták a 21-es főutat a Salgótarján felé vezető oldalon hétfőn Szurdokpüspökinél, mert a helyszínen mentőhelikopterre van szükség – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: Szurdokpüspöki külterületén, a 21-es főút 24-es kilométerénél két személygépkocsi ütközött össze, a balesetben ketten megsérültek.

A mentőhelikopter leszállása miatt a Salgótarján felé vezető sávot a rendőrök lezárták, a forgalmat Szurdokpüspöki irányába terelik – tette hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

  • Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Halálos közúti baleset történt a 63-as főúton

    Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as kilométerénél, Nagydorog térségében hétfőn reggel, vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a police.

  • Segítünk megszedni magát piros tojással

    Segítünk megszedni magát piros tojással

    Minden évben eljön az a nap, amikor minden fiú, legény, és férfi elkezd eszeveszettül gondolkozni, hogy Húsvéthétfőn milyen verset mondjon a hagyományos locsolkodás mellé. Van, aki a rövid, frappáns versikékre esküszik, van, aki minden évben marad a bevált „Zöld erdőben jártam” kezdetű mondókánál.