2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb XIX.kerület

Baráth, Gazdag és Holender is a válogatottban

Ahogy azt Marco Rossi szövetségi kapitány korábban jelezte, több visszatérője is van a magyar labdarúgó-válogatottnak. Dzsudzsák Balázsék mellett három Honvéd-játékos is szerephez juthat az észtek, illetve a finnek ellen.

Az Al-Ittihad Kalbában légióskodó Dzsudzsák Balázs meghívót is kapott a  Budapest Honvéddal magyar bajnoki címig jutó olasz szakvezetőtől. Csakúgy, ahogyan Böde Dániel, valamint a Görögországban légióskodó Ugrai Roland. A nemzeti csapatba ezúttal meghívták az U21-es válogatottból a korosztályos Eb-selejtező-sorozat végén kiöregedő Gazdag Dánielt. Rajta kívül Baráth Botond és Holender Filip is pályára léphet a héten.


A felemelt kézzel ünneplő Baráth Botond az U21-es korosztályból kiöregedő Gazdag Dániel piros-fehér-zöldbe öltözhet a héten
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– Fontos kiemelni, hogy mintegy 45 játékost figyelünk állandó jelleggel, nekem pedig az a feladatom, hogy az adott pillanatban a legjobb formában lévőket hívjam meg közülük a keretbe. Akik most lehetőséget kaptak, azokkal szemben az alapvető elvárásom, hogy mindent megtegyenek a címeres mezért, és a lehető legjobbjukat nyújtva játsszanak az előttünk álló két mérkőzésen – nyilatkozta Marco Rossi az mlsz.hu-nak.

Holender Filip (pirosban) is végigjárta a korosztályos válogatottakat
MTI Fotó: Illyés Tibor

A kerettagok többsége vasárnap este érkezett meg Telkibe. A stábnak ezúttal a megszokottnál is rövidebb ideje lesz felkészíteni a csapatot a mérkőzésekre, hiszen az együttes már csütörtökön pályára lép Észtország ellen a Groupama Arénában, majd három nappal később ugyanott Finnország ellen zárja szereplését a Nemzetek Ligája csoportküzdelmeiben.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.