EUR: 329,46 Ft
CHF: 299,23 Ft
2019. december 13., péntek
Luca, Otília

Egyéb Sopron

Beindult a koriszezon

Idén a szokásosnál korábban nyitott meg a Soproni Műjégpálya.

Az üzemeltetőktől megtudtuk, azért érdemes az őszi korai nyitásra koncentrálni, ugyanis így az iskolák könnyebben tudják beilleszteni a rendszeres korizásokat az órarendjükbe. Emellett az óvodák és kezdő tanfolyamok is hamarabb indulnak, ezáltal több idő marad marad a gyakorlásra.

Fotó: Sop-Jég


A szezonnyitó családi jeges nap és a halloweenparti jégdiszkó nagy sikerrel zárult. Továbbra is nagy hangsúly kerül az oktatásra és a toborzásra. A legújabb kezdeményezés az ovihoki program, amelyhez még csatlakozhatnak a bátor jelentkezők. Szintén újdonság és nagyon kedvező fogadtatásnak örvend a női hoki.
Emellett a napokban indultak el a már hagyományos hétvégi gyermek kezdő- és haladó, valamint a hétköznapi felnőtt-tanfolyamok. A nagyközönség számára szerdán és pénteken 17-től 20 óráig, hétvégén 10 és 19 óra között látogatható a műjégpálya.

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.