2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Bemutatkoztak a szakmák

Második alkalommal szervezték meg a szakképzés napját a Dunaferr iskola Aranyvölgyi úti épületében. Az eseményen bemutatkozott a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum hét tagintézménye.

A szervezők  célja az volt, hogy a tavalyi eseménynél még látványosabb, még több érdeklődőt vonzó programokat állítsanak össze, és ez minden bizonnyal meg is valósult, hiszen már előzetesen mintegy ötven városi és környékbeli általános iskola jelezte részvételét.

A bemutatók mellett kóstolók is várták az érdeklődőket

A látványos bemutatók (önvédelem, fodrászat, építőipar) mellett természetesen ezúttal is kipróbálhatták az intézmény által kínált képzéseket, de akár meg is kóstolhatták a kereskedelmi iskola által készített ételeket. A szakképzés napját Deniz és a Beatkoho koncertje zárta.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.