EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb III.kerület

Biztonságos erdei bike

Ellenőrzi a jelzett turistautakon a kerékpárok használatát a Pilisi Parkerdő.

Az erdei kerékpározókat segítik az ellenőrzéssel

Az erdei bike-ot érdemes kipróbálni

Az ország leglátogatottabb erdeinek otthont adó pilisi hegyekben az őszi időszakban több útvonal gyalogosan is nehezen járható, ezért a biztonságos erdőlátogatás érdekében különösen fontos, hogy a kirándulók betartsák az együttes úthasználat szabályait. A szabálytalanul közlekedőket figyelmeztetik, és megmutatják számukra a legálisan és biztonságosan használható alternatív útvonalakat, például a Pilis Bike-hálózat egyes szakaszait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.