EUR: 334,58 Ft
CHF: 305,93 Ft
2019. november 18., hétfő
Jenő

Külföld

Boa harapta meg a férfi péniszét

Egy vécében leselkedő, három méter hosszú Boa constrictor harapott egy meg thai férfit a saját lakásában.

A 45 éves áldozatot kórházba kellett vinni. Az állat a férfi nemi szervét harapta meg, akinek a péniszét 15 öltéssel hozták helyre az orvosok. Nem szenvedett maradandó sérüléseket. A pórul járt ember elismerte, hogy óvatosabbnak kellett volna lennie, mert a ház másik vécéjében már látott egy kígyót két hónappal ezelőtt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

  Orbán Viktor: Közép-Európa lesz Európa jövője

  Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy “mi vagyunk Európa jövője”, és “készen is állunk erre a küldetésre” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30.

 • Bill Gates a világ leggazdagabb embere

  Bill Gates a világ leggazdagabb embere

  Bill Gates, a Microsoft szoftveróriás társalapítója a világ leggazdagabb embere – derül ki a Bloomberg hírügynökség pénteken ismertetett Bloomberg Billionaires Indexéből.

 • Több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

  Több ezer migráns várakozik Bosznia-Hercegovinában

  Több ezer migráns torlódott fel Bosznia-Hercegovinában, de a számuk akár több tízezerre is nőhet a jövőben – közölte a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese szombat reggel az M1 aktuális csatornán.