EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Extra

Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek. Pintér Tibor a Lokálon keresztül kért bocsánatot exétől.

(Fotó:Cser Dániel)

– Ezúton is üzenem Fridinek, hogy sajnálom azokat a meggondolatlan kifejezéseket, amelyekkel az utóbbi időben esetleg megbántottam. Nem akartam neki rosszat, sajnos nagyon elharapózott köztünk a feszült hangulat, de ettől függetlenül továbbra is segítem, albérletének induló költségeit is én fedezem – kezdte a Lokálnak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki korábban úgy vélte, hogy a köztük lévő 23 év korkülönbség nem okozhat gondot.


– Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket – nyilatkozta lapunknak korábban a 44 éves Pintér Tibor, aki azóta már másképp látja a dolgokat. A TV2 Sztárban sztár című műsorában is bizonyító színész most először vallott arról, hogy a problémáik nagy része a köztük lévő generációs szakadékra vezethető vissza.

– Sok barátom mondta, hogy higgyem el, a korkülönbség egy idő után kiütközik, és sajnos igazuk volt. Jobban belegondolva a problémáink nagy része valóban ebből fakadt, de erről egyikünk sem tehet, mi minden megpróbáltunk – magyarázta a színész, akit a szakítására való tekintettel minden eddiginél jobban ostromolnak a fiatal lányok.


– Rengeteg nő keresi a társaságom, kiváltképp a 20 évesek írogatnak zéró gátlással a különböző közösségi oldalakon, egyesek szinte már-már könyörögnek azért, hogy lefeküdjek velük. Bevallom férfiasan, hogy volt idő, amikor kihasználtam a lehetőséget, de szerintem ezt is ki kellett próbálnom ahhoz, hogy mára letisztuljak. Az egy éjszakás kalandok időszaka azonban már a múlté, hidegen hagynak a pikáns megkeresések – tette hozzá Tenya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.

 • Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Rátonyi Kriszta hálás az exének

  Kirobbanó formában van Rátonyi Kriszta. A csinos műsorvezető jól is érzi magát a bőrében, de mint mondja, külsejével nem mindig volt elégedett.

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.