2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek. Pintér Tibor a Lokálon keresztül kért bocsánatot exétől.

(Fotó:Cser Dániel)

– Ezúton is üzenem Fridinek, hogy sajnálom azokat a meggondolatlan kifejezéseket, amelyekkel az utóbbi időben esetleg megbántottam. Nem akartam neki rosszat, sajnos nagyon elharapózott köztünk a feszült hangulat, de ettől függetlenül továbbra is segítem, albérletének induló költségeit is én fedezem – kezdte a Lokálnak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, aki korábban úgy vélte, hogy a köztük lévő 23 év korkülönbség nem okozhat gondot.


– Talán soknak tűnhet a köztünk lévő korkülönbség, de a színészek világában ez egyáltalán nem számít egyedi esetnek. A legnagyobb példaképeim is rendre húsz, harminc, sőt negyven évvel fiatalabb lányokkal élték le az életüket – nyilatkozta lapunknak korábban a 44 éves Pintér Tibor, aki azóta már másképp látja a dolgokat. A TV2 Sztárban sztár című műsorában is bizonyító színész most először vallott arról, hogy a problémáik nagy része a köztük lévő generációs szakadékra vezethető vissza.

– Sok barátom mondta, hogy higgyem el, a korkülönbség egy idő után kiütközik, és sajnos igazuk volt. Jobban belegondolva a problémáink nagy része valóban ebből fakadt, de erről egyikünk sem tehet, mi minden megpróbáltunk – magyarázta a színész, akit a szakítására való tekintettel minden eddiginél jobban ostromolnak a fiatal lányok.


– Rengeteg nő keresi a társaságom, kiváltképp a 20 évesek írogatnak zéró gátlással a különböző közösségi oldalakon, egyesek szinte már-már könyörögnek azért, hogy lefeküdjek velük. Bevallom férfiasan, hogy volt idő, amikor kihasználtam a lehetőséget, de szerintem ezt is ki kellett próbálnom ahhoz, hogy mára letisztuljak. Az egy éjszakás kalandok időszaka azonban már a múlté, hidegen hagynak a pikáns megkeresések – tette hozzá Tenya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek