EUR: 336,88 Ft
CHF: 314,25 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Egyéb Győr

Broch a szezonban nem lép pályára

Yvette Broch nemrég személyesen látogatott el Győrbe, hogy tájékoztassa klubját a jövőjét illető döntéséről – egyelőre felhagy a kézilabdázással, és a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára.

Yvette Broch a szezonban már biztos nem lép pályára, de Győrben továbbra is mindenki visszavárja Fotó: gyorietokc.hu

Broch augusztusban jelentette be, hogy az elmúlt szezonokban tapasztalt extrém terhelés miatt nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerült, és képtelen nekivágni az új idény kihívásainak. A győri klub az elmúlt néhány hónapban teljes körű támogatásáról biztosította Yvette-et. A játékos nemrég személyesen látogatott el Győrbe, hogy tájékoztassa klubját a jövőjét illető döntéséről – egyelőre felhagy a kézilabdázással, s a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára. A Győri Audi ETO KC vezetősége tehát továbbra is prioritásként kezeli a beállós kérdésének megoldását a klub idei célkitűzéseinek teljesítése érdekében.


A világklasszis játékos (zöld-fehérben) egyelőre felhagyott az élsporttal… (Fotó: MTI)

– Bíztunk Yvette Broch pályafutását érintő pozitív fejleményekben, hiszen nem túlzás kijelenteni, hogy az elmúlt szezonokban csapatunk egyik kulcsjátékosává vált mind támadásban, mind védekezésben, és a pályán kívül is meghatározó személyiség volt – olvasható dr. Bartha Csaba klubelnök nyilatkozata a csapat hivatalos honlapján. – Igyekeztünk mindenben a segítségére lenni, s reméltük, sikerül mentálisan és fizikálisan is megfelelő állapotba kerülnie, hogy folytatni tudja kézilabdás karrierjét és csapatunk tagjaként ismét a legmagasabb célokért induljon harcba. Az élsporttal járó extra megterhelés elviselésére azonban nincs recept, és sajnálattal, de természetesen elfogadjuk a játékos döntését, amely szerint az idei szezonban biztosan nélkülöznünk kell őt a keretből.

A játékos az érvényben lévő szerződésében foglaltak szerint 2019 nyarán opcionálisan dönthet kontraktusa egy évvel történő meghosszabbításáról.


Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.