EUR: 319,90 Ft
CHF: 280,55 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Győr

Broch a szezonban nem lép pályára

Yvette Broch nemrég személyesen látogatott el Győrbe, hogy tájékoztassa klubját a jövőjét illető döntéséről – egyelőre felhagy a kézilabdázással, és a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára.

Yvette Broch a szezonban már biztos nem lép pályára, de Győrben továbbra is mindenki visszavárja Fotó: gyorietokc.hu

Broch augusztusban jelentette be, hogy az elmúlt szezonokban tapasztalt extrém terhelés miatt nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerült, és képtelen nekivágni az új idény kihívásainak. A győri klub az elmúlt néhány hónapban teljes körű támogatásáról biztosította Yvette-et. A játékos nemrég személyesen látogatott el Győrbe, hogy tájékoztassa klubját a jövőjét illető döntéséről – egyelőre felhagy a kézilabdázással, s a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára. A Győri Audi ETO KC vezetősége tehát továbbra is prioritásként kezeli a beállós kérdésének megoldását a klub idei célkitűzéseinek teljesítése érdekében.


A világklasszis játékos (zöld-fehérben) egyelőre felhagyott az élsporttal… (Fotó: MTI)

– Bíztunk Yvette Broch pályafutását érintő pozitív fejleményekben, hiszen nem túlzás kijelenteni, hogy az elmúlt szezonokban csapatunk egyik kulcsjátékosává vált mind támadásban, mind védekezésben, és a pályán kívül is meghatározó személyiség volt – olvasható dr. Bartha Csaba klubelnök nyilatkozata a csapat hivatalos honlapján. – Igyekeztünk mindenben a segítségére lenni, s reméltük, sikerül mentálisan és fizikálisan is megfelelő állapotba kerülnie, hogy folytatni tudja kézilabdás karrierjét és csapatunk tagjaként ismét a legmagasabb célokért induljon harcba. Az élsporttal járó extra megterhelés elviselésére azonban nincs recept, és sajnálattal, de természetesen elfogadjuk a játékos döntését, amely szerint az idei szezonban biztosan nélkülöznünk kell őt a keretből.

A játékos az érvényben lévő szerződésében foglaltak szerint 2019 nyarán opcionálisan dönthet kontraktusa egy évvel történő meghosszabbításáról.


Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.