2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Budapest

Budapest madártávlatból

Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de  szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

A drónpilóta, Sir Drone A Lot civilben komoly pénzügyi szakember, de nem szeretné felfedni kilétét. Úgy véli, a nicknév sokkal titokzatosabb és jobban megmarad az emberek fejében. Instagram-oldalára szinte minden nap feltölt két-három új fotót vagy videót, és egyre több követője van a világ számos tájáról.


A drón munka közben a Margitszigeten – Fotó: www.instagram.com/sir_dronealot

– A fotózást és a videószerkesztést ugyanúgy élvezem, hiszen a nyersanyag az utómunka közben kel életre, de igazán a repülés közben szárnyal a drón és a pilóta is. Egy felszállásból végtelen csodálatos dolgot lehet megnézni és megörökíteni – mesélte a Lokál Extrának. – Sokan úgy vélik, hogy a drónozás egy elérhetetlen, drága álom, pedig vannak, akik évente többet költenek cigarettára, mint amennyi az én drónom ára, amivel még jövőre is repülni fogok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elérték a plafont a lakásépítések

  Elérték a plafont a lakásépítések

  A lakásépítési piac elérte a plafont az átadott új lakások számát és az építőipar kapacitását tekintve. Az első félévben országszerte 6472 új lakóingatlanra adtak ki használatbavételi engedélyt, ez gyakorlatilag stagnálást jelent éves összevetésben – derül ki egy felmérésből.

 • Amikor kisülnek a nyár ízei

  Amikor kisülnek a nyár ízei

  Nyáron egymás után kelleti magát a sok gyümölcs a háziasszonyok előtt, hogy valamilyen formában bekerüljenek a családi menübe.

 • A kutyusok és a gazdik kedvence a kutyás élménypark

  A kutyusok és a gazdik kedvence a kutyás élménypark

  Több mint 250 ezer látogatót regisztráltak a városligeti kutyás élményparkban az átadása óta eltelt egy évben. Ez azt jelenti, hogy a létesítmény – amely a legjobban felszerelt az országban – népszerűsége minden előzetes várakozást felülmúlt, naponta átlagosan 750-800 kutya játszik ott.

 • Háromnapos népzenei fesztivál Óbudán

  Háromnapos népzenei fesztivál Óbudán

  Kobzos Kiss Tamás ünnepi emlékkoncerttel indul a Magyar Népzeneoktatás Ünnepe óbudán. A koncerten bemutatásra kerül az országos szinten is egyedülálló Óbudai Óvodai program szakmai kiadványa a Kismuzsika.