2019. február 15., péntek
Georgina, Kolos

Budapest

Budapest madártávlatból

Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de  szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

A drónpilóta, Sir Drone A Lot civilben komoly pénzügyi szakember, de nem szeretné felfedni kilétét. Úgy véli, a nicknév sokkal titokzatosabb és jobban megmarad az emberek fejében. Instagram-oldalára szinte minden nap feltölt két-három új fotót vagy videót, és egyre több követője van a világ számos tájáról.


A drón munka közben a Margitszigeten – Fotó: www.instagram.com/sir_dronealot

– A fotózást és a videószerkesztést ugyanúgy élvezem, hiszen a nyersanyag az utómunka közben kel életre, de igazán a repülés közben szárnyal a drón és a pilóta is. Egy felszállásból végtelen csodálatos dolgot lehet megnézni és megörökíteni – mesélte a Lokál Extrának. – Sokan úgy vélik, hogy a drónozás egy elérhetetlen, drága álom, pedig vannak, akik évente többet költenek cigarettára, mint amennyi az én drónom ára, amivel még jövőre is repülni fogok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Nem igaz a szakszervezetek nyilatkozata arról, hogy a BKV tényként kezeli a késést az M3-as felújításával kapcsolatban – derül ki a BKV Zrt. közleményéből, amelyet a Lokál szerkesztőségébe is eljuttattak.

 • Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat – közölte az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet Tarlós István főpolgármesterrel levélben, amelyet kedden tettek közzé a budapest.

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.