EUR: 356,33 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 29., vasárnap
Auguszta

Budapest

Budapest madártávlatból

Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de  szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

A drónpilóta, Sir Drone A Lot civilben komoly pénzügyi szakember, de nem szeretné felfedni kilétét. Úgy véli, a nicknév sokkal titokzatosabb és jobban megmarad az emberek fejében. Instagram-oldalára szinte minden nap feltölt két-három új fotót vagy videót, és egyre több követője van a világ számos tájáról.


A drón munka közben a Margitszigeten – Fotó: www.instagram.com/sir_dronealot

– A fotózást és a videószerkesztést ugyanúgy élvezem, hiszen a nyersanyag az utómunka közben kel életre, de igazán a repülés közben szárnyal a drón és a pilóta is. Egy felszállásból végtelen csodálatos dolgot lehet megnézni és megörökíteni – mesélte a Lokál Extrának. – Sokan úgy vélik, hogy a drónozás egy elérhetetlen, drága álom, pedig vannak, akik évente többet költenek cigarettára, mint amennyi az én drónom ára, amivel még jövőre is repülni fogok.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.