EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Chuck Norris: Magamról nevezem el a Megyeri hidat

Holnap Budapesten tart előadást Chuck Norris és  el akar menni a Megyeri hídhoz is, hogy átnevezze magára – összegyűjtöttünk öt tényt, amit feltétlenül tudni kell a színészről. 

1. Chuck Norris a Story magazinnak elmondta, tudja, hogy a Megyeri hidat majdnem róla nevezték el, és úgy döntött a hétvégén el is látogat oda. „Azt hiszem, ha most ott leszek, elmegyek arra a hídra, és átnevezem magamra!” – mondta viccesen.


2. Norris ugyan örökifjú, de már tizenháromszoros nagypapa. 78 évesen is hetente hatszor edz, és igyekszik minden unokájának átadni a sport és a harcművészet szeretetét.

3. Norris volt az első nyugati ember, aki megszerezte taekwondo fekete övét.

4. Chuck nem tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert, rengeteget ivott. Felesége, Gena terelte jó útra, az asszony tanácsára elkezdte olvasni a Bibliát. – Úgy éreztem megszólított a Szentlélek: „Ideje hazamenned!”

5. Chuck a vietnami háborúban elvesztette testvérét, Wielandot. „Már 48 éve, hogy nincs az öcsém, de változatlanul hiányzik. Biztosra veszem, hogy egy napon majd újra megölelhetem őt odafenn…”

Chuck Norris Fotó: Profimedia

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Zarándokvonatokat indít a MÁV

    Zarándokvonatokat indít a MÁV

    2020-ban újra robognak a zarándokvonatok a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-START együttműködésének keretében. A ma már hagyományos, a csíksomlyói pünkösdi búcsúba induló Boldogasszony zarándokvonat és a lengyelországi Czestochowába tartó Fekete Madonna zarándokvonat mellett a hercegovinai Medjugorjéba is indul októberben vonatos zarándoklat.