EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Chuck Norris: Ölellek titeket, magyarok!

Chuck Norris és felesége, Gena O’Kelley két napig voltak Budapesten, a filmsztár pedig elmondta, legszívesebben minden magyart megölelt volna. Norris még egy rendőrjelvényt is megkaparintott, amellyel büszkén pózolt a fotósoknak.

– A legeslegszebb város, amit eddig láttam, és a legjobb fogadtatás, amelyben eddig részem volt – áradozott a Walker, a texasi kopó sztárja Budapestről és a magyarokról hétfő délelőtt a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akciójának sajtótájékoztatóján. A 78 éves akciósztár letagadhatna pár évet, úgy ontotta a poénokat, hogy a róla szóló viccekhez is hű maradt. Chuck Norris fölött ugyanis nem jár el az idő: ő mondja meg hány év telik el.


Fotó: Cser Dániel

Walker, a pesti kopó

– Nem sértenek ezek a viccek, azt hiszem ez az egyik módja annak, hogy a fiatalokhoz is közel tudjak kerülni még ma is. Ezek a viccek segítik küldetésemet, hogy gyerekeken segítsek. Stallone még a Feláldozhatók 2 című filmben is felhasználta Gena, a feleségem egyik kedvencét. „Egy királykobra megmarta Chuck Norrist, majd öt nap haláltusa után a kobra meghalt” – mesélte nevetve Norris, aki elmondta, februárban újabb filmet forgat. – Végre, húsz év után ismét száguldozhatok egy autóval a rosszfiúk után – mondta. – És természetesen elfogod őket – tette hozzá Gena. – Ez nem kérdés, minden rosszfiút fülön csípek, engem csak Bruce Lee tudott kiütni – tette hozzá nevetve Chuck, aki egy dedikált kalappal járul hozzá a Baptista Szeretetszolgálat munkájához. A színész azt ígérte, ha teheti újra eljön Magyarországra. – Szeretnék még visszajönni, és sajnálom, hogy nem ölelhettem meg minden magyart, aki kíváncsi volt rám! Ölellek titeket!

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Zarándokvonatokat indít a MÁV

    Zarándokvonatokat indít a MÁV

    2020-ban újra robognak a zarándokvonatok a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-START együttműködésének keretében. A ma már hagyományos, a csíksomlyói pünkösdi búcsúba induló Boldogasszony zarándokvonat és a lengyelországi Czestochowába tartó Fekete Madonna zarándokvonat mellett a hercegovinai Medjugorjéba is indul októberben vonatos zarándoklat.