EUR: 336,87 Ft
CHF: 314,29 Ft
2020. január 24., péntek
Timót

Extra

Chuck Norris Orbánnak: Úgy érzem, már régóta ismerlek – Videó!

Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán osztott meg egy videót “Kopók” címen arról, ahogyan a legendás akcióhőssel, Chuck Norrisszal találkozik.

“Olyan sokat olvastam rólad, hogy úgy érzem, már régóta ismerlek “– kezdte a beszélgetést a legendás amerikai színész Orbán Viktorral. Azt is mondja, hogy úgy látja, a politikája nagyon hasonlít az amerikai elnök, Donald Trump politikájára.


A miniszterelnök kocsival, maga vitte el Chuck Norrist a TEK budapesti központjába, ahol aztán közös képet is készítettek.

A legendás akcióhős feleségével együtt érkezett Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén a Papp László Sportarénában, ugyanis ő indította el a 15. Cipősdoboz-gyűjtő jótékonysági akciót.

Kopók // Rangers

Kopók // Rangers

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 27. November 2018

Kapcsolódó Cikkek

  • Zarándokvonatokat indít a MÁV

    Zarándokvonatokat indít a MÁV

    2020-ban újra robognak a zarándokvonatok a Misszió Tours Utazási Iroda és a MÁV-START együttműködésének keretében. A ma már hagyományos, a csíksomlyói pünkösdi búcsúba induló Boldogasszony zarándokvonat és a lengyelországi Czestochowába tartó Fekete Madonna zarándokvonat mellett a hercegovinai Medjugorjéba is indul októberben vonatos zarándoklat.