EUR: 336,70 Ft
CHF: 313,30 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb IX.kerület

Cimborák, ha összejönnek

Ismét gyerekekkel telt meg a Ferencvárosi Művelődési Központ, ahol Cimbora játszóházat és kirakodóvásárt tartottak.

Az ügyességi és logikai játékok – sünhalászat, baglyos párkereső, nyulas, rókás golf, mókuspárosító, őszkirakó – mellett a kézműves sarokban őszi díszeket készítettek a gyerekek, de volt interaktív verskoncert a Cimbora-duóval, ahol Kányádi Sándor és Weöres Sándor őszi verseiből „muzsikálták ki” a
dallamot énekes játékkal. A ferencvárosi gyerekbolhapiacon pedig használt könyvek, játékok, sportszerek közül válogathattak a kicsik.


Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Javult, de nem az igazi

  Javult, de nem az igazi

  Némileg csökkent a szálló por okozta légszennyezettség, de így is az ország nagy részén kifogásolt a levegőminőség – jelentette be a hétvégén a tisztifőorvos, aki szombaton a Facebook-oldalán azt írta: kifogásolt a levegő minősége huszonhét településen.