2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Cooky a házasságról: Nem fontos a papír

Cooky és kedvese, Debóra kapcsolata a kis Kevin érkezése óta csak szorosabbá vált. A rádiós mégsem érzi azt, hogy kapkodniuk kellene a házassággal. Mint mondja, számára nem fontos a papír. Szerelme azonban már célozgatott arra, hogy örülne egy eljegyzési gyűrűnek. 

Cooky és Debóra igazi álompárnak tűnik. Nem meglepő, hogy követőik és ismerőseik is folyton azt kérdezik tőlük, hogy mikor mondják ki a boldogító igent. Debóra az egyik élő videójában célozgatott párjának, hogy még gyűrűt se kapott, Cooky viszont szeretne várni az esküvővel.


– Debórával nagyon szeretjük egymást, és közösen képzeljük el az életünket, de egyelőre nem tervezzük az esküvőt. Nekem nem fontos a papír, szerintem Kevin sokkal szorosabb kötelék, mint a házasság – kezdte Cooky a Lokálnak. – A kapcsolatunk nagyon intenzív volt eddig. Alig jöttünk össze, Debi már hozzám is költözött, és gyorsan jött Kevin is. Persze minden azért ilyen tempóban történt, mert mi így akartuk, de szeretném kiélvezni azt a felállást, ami most van. Itt van a gyönyörű kisfiunk, akire most minden figyelmünk, időnk és energiánk összpontosul. De ki tudja? Talán egy év múlva azt fogom érezni, hogy eljött az ideje az esküvőnek – mondta a 49 éves rádiós, aki fontosnak tartja, hogy szerelmére nőként is tekintsen.

– Nem vagyunk azok a szülők, akik lepasszolják másnak a gyereküket. Mi szerettünk volna egy babát, amivel azt is vállaltuk, hogy ha megyünk valahova, ő is jön velünk. Emiatt persze kevesebb időnk jut egymásra, de azért esténként, ha Kevin elalszik, kettesben tudunk lenni egy kicsit. Fontosnak tartom, hogy ne csak anyaként, hanem nőként is tekintsek Debórára, és ez nálunk működik, hiszen ő egy gyönyörű édesanya – folytatta Cooky. A párt korábban sokan támadták a köztük lévő 27 év korkülönbség miatt, de úgy érzik, sikerült bebizonyítaniuk, hogy a kor nem számít.


– Mostanában szinte semmi ilyet nem olvastunk. Úgy érzem, sikerült bebizonyítanunk, hogy mi igenis összetartozunk. Tisztában vagyok vele, hogy Debi sokkal fiatalabb, de ez nem okoz problémát. Fiatalosnak tartom magam, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy néhány hete meghosszabbították a pilótaengedélyem – tette hozzá a rádiós, akit a nézők a TV2-n kedden este 7-kor kezdődő A legbátrabb páros új évadában láthatnak majd párjával.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek